Ще погне ли Саня Рут Колева?

Предупреждавали певицата с "Внимавай какво говориш"
Обновена: 4 фев 2015 14:07 | 3 фев 2015 10:15, Александър Попов
73
Ще погне ли Саня Рут Колева?
Снимка: Булфото

Скандалът между Рут Колева и Саня Армутлиева далеч не е личностен. След видеото на Рут, в което тя призова "буренът Армутлиева да бъде изкоренен", шефката на "Вирджиния рекърдс" излезе с официално становище за критиките към нея. Обвиненията към Саня основно са за конфликт на интереси с присъствието й в ПРОФОН и Музикаутор, натиск над медиите да бъде излъчвана музика от каталога на музикалната й фирма и ощетяване на останалите музиканти и певци. 

След позицията на Саня Армутлиева, Колева отново използва социалните мрежи за дуплика.

Още по темата

"Не приемам изявлението на Саня Армутлиева за конкретен и ясен отговор на въпросите ни. Никъде не се споменават 10-те милиона в КТБ, нито какви са били лихвите по сметките. Също така смятам, че многократно бе обяснено как точно се осъществява натискът върху медиите, а това, че госпожа Армутлиева го отрича, е тотално друг въпрос. Не е ясно и дали лицензите и добрите и взаимоотношения с международните компании, които представлява не биха били под въпрос при един евентуален одит на "Вирджиния Рекърдс". И не на последно място, искам да попитам как, или по-точно кога, госпожа Армутлиева и нейната компания са отделяли от "личното си време" за общата кауза? Тук идва въпроса и чия е тази обща кауза? И каква е самата кауза изобщо?", попита певицата от личната си страница във Facebook.

Тя алармира още, че вече са започнали предупреждения от всички страни.

"Внимавай какво говориш!", "Тя е много властна, в момента търси начин да те прегази"...И може би любимото ми до момента е "Длъжен съм да те предупредя, че единият удар ще е по теб във връзка с предстоящия ти концерт. Атаката ще бъде "подплатена" с ужким фактите, че го правиш за свой ПР преди концерта, за да привлечеш внимание, т.е. това да се изтълкува като евтин трик от твоя страна и всичко да мине и да замине безславно". Поствам го тук, за да знаете и да е ясно и на всички хора, които следят темата. Каквото и да излезе в близките седмици, дори месец, по мой адрес ще бъде тотална лъжа", категорична бе Рут.

Тя увери своите приятели и колеги, че тази война не е лично нейна.

"За мен случващото се не е лично, аз никога не съм била в компанията "Вирджиния рекърдс" и никога не съм искала да бъда там (и защо ли?). За мен са важни интересите на нашето музикантско общество и искам аз и колегите ми да имаме мотивация и желание да творим в България. Ние искаме лъч светлина, която години наред ни бива отнета. В това нещо сме заедно, и сме над 2300 човека, които се събрахме за една нощ", обясни още Рут Колева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
26
 
! Отговори
До №1 преди 9 години
Със сигурност ще има един недоволен. Дилдото ще си отреже и двете глави!