Ще погне ли Саня Рут Колева?

Предупреждавали певицата с "Внимавай какво говориш"
Обновена: 4 фев 2015 14:07 | 3 фев 2015 10:15, Александър Попов
73
Ще погне ли Саня Рут Колева?
Снимка: Булфото

Скандалът между Рут Колева и Саня Армутлиева далеч не е личностен. След видеото на Рут, в което тя призова "буренът Армутлиева да бъде изкоренен", шефката на "Вирджиния рекърдс" излезе с официално становище за критиките към нея. Обвиненията към Саня основно са за конфликт на интереси с присъствието й в ПРОФОН и Музикаутор, натиск над медиите да бъде излъчвана музика от каталога на музикалната й фирма и ощетяване на останалите музиканти и певци. 

След позицията на Саня Армутлиева, Колева отново използва социалните мрежи за дуплика.

Още по темата

"Не приемам изявлението на Саня Армутлиева за конкретен и ясен отговор на въпросите ни. Никъде не се споменават 10-те милиона в КТБ, нито какви са били лихвите по сметките. Също така смятам, че многократно бе обяснено как точно се осъществява натискът върху медиите, а това, че госпожа Армутлиева го отрича, е тотално друг въпрос. Не е ясно и дали лицензите и добрите и взаимоотношения с международните компании, които представлява не биха били под въпрос при един евентуален одит на "Вирджиния Рекърдс". И не на последно място, искам да попитам как, или по-точно кога, госпожа Армутлиева и нейната компания са отделяли от "личното си време" за общата кауза? Тук идва въпроса и чия е тази обща кауза? И каква е самата кауза изобщо?", попита певицата от личната си страница във Facebook.

Тя алармира още, че вече са започнали предупреждения от всички страни.

"Внимавай какво говориш!", "Тя е много властна, в момента търси начин да те прегази"...И може би любимото ми до момента е "Длъжен съм да те предупредя, че единият удар ще е по теб във връзка с предстоящия ти концерт. Атаката ще бъде "подплатена" с ужким фактите, че го правиш за свой ПР преди концерта, за да привлечеш внимание, т.е. това да се изтълкува като евтин трик от твоя страна и всичко да мине и да замине безславно". Поствам го тук, за да знаете и да е ясно и на всички хора, които следят темата. Каквото и да излезе в близките седмици, дори месец, по мой адрес ще бъде тотална лъжа", категорична бе Рут.

Тя увери своите приятели и колеги, че тази война не е лично нейна.

"За мен случващото се не е лично, аз никога не съм била в компанията "Вирджиния рекърдс" и никога не съм искала да бъда там (и защо ли?). За мен са важни интересите на нашето музикантско общество и искам аз и колегите ми да имаме мотивация и желание да творим в България. Ние искаме лъч светлина, която години наред ни бива отнета. В това нещо сме заедно, и сме над 2300 човека, които се събрахме за една нощ", обясни още Рут Колева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
3
 
! Отговори
fake fake преди 9 години
вижте, Саня и Рут са се наговорили да спретнат скандалче, ь от шума, който се вдига от заблудените потребители те пак ще изкарат кинти.
60
3
 
12
 
! Отговори
Мила ми Рутано! преди 9 години
Рут, спри да врякаш и да търсиш под вола теле! Почни да правиш музика за народа, за хората (и не, не говоря за чалга) и тогава ще те слушат, ще те канят по участия и ще ходят по концертите ти. От чисто любопитство си пуснах твои неща - ми че аз щях да се приспя. Всяка една твоя песен си прилича със следващата. Заспали, с едно и също звучене. Това драга ми Рут не се търси от масовия зрител и преди да ревнеш, че ти не искаш масовия зрител, защо тогава пишеш всички тия простотии? Не е ли за пари?
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази рут колева няма ли кой да я настани на лечение в някой диспансер. Докога ще ни занимавате с тоя вълк.
58
2
 
13
 
! Отговори
s2000 преди 9 години
Aко си достатъчно ГОЛЯМ и ТАЛАНТЛИВ нищо не може да те спре в развитието ти. Защо ли си мисля, че някой си търси оправдания за лични неуспехи...друг е въпроса,че у нас всичко е мафия, най-вероятно и въпросната Армутлиева е в разни долни схеми...Много велики музиканти са се сблъсквали с хора, които ги спъват, но все пак това не им е попречило да станат големи
57
3
 
10
 
! Отговори
gtf преди 9 години
ефтина самореклама ми се вижда на мен, тва рут се чува от време на време предимно със скандали и разправии..що е така нервна ...сами преценете
56
2
 
14
 
! Отговори
m3 преди 9 години
Станиславчето със сигурност не и е много чиста играта. Рут не е първата с/у нея. Има много мистерии. Определено никой не е "прокопсал" покрай нея. Уж световни формати като Мюзик Айдъл и X-Factor обещават бляскава кариера, било то дори на Европейско ниво, а в крайна сметка излиза, че изпълнителите се използват предимно да запълват време по риалитита или събития из моловете с една от двете си песни продуцирани от заветната госпожа и нейния антураж. Да не говорим с какви договори ги обвързват...
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ни занимава със себе си тази мома? Нали ние бяхме някакви селяни, недостойни за нейното велико изкуство?
54
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не чалгата уби поп музиката. Поп музиката се самоуби, щото беше налазена от хора на нивото на Рутка и Саня - суета, снобизъм и огромни претенции, неподплатени с адекватни възможности. Присъединявам се към всички, които не желаят държавата да регулира излъчването на бг музика и да плащаме за това. Тия претенции велики да се оправят като са толкова кадърни.
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен ми е суер смешно, че поне 99% от "музикантите" в БГ са се обявили за десни, а в същото време реват, че трябва със закон да им се гарантира излъчване по телевизии и радиа. Смешковци, нали десните сте за пазарна икономика, в която вие "умните, красивите и талантливите" би трябвало да си извоювате място с талант, а не с държавн протекции? Ще кажете, че във Франция и много други страни било така. Да, ама тамошните не са се самообявяват за десни, а са си откровени левичари.
52
3
 
21
 
! Отговори
me преди 9 години
Абе на Рут не бях слушала ЕДНА песен до преди 1 минута, когато си направих труда да я потърся в youtube, само за да разбера какво може и какво не може. Еми, хубаво, не иска да пее комерсиална музика, тогава защо се сърди че не я пускат по комерсиалните медии?! Ми аз ако чуя такава музика в колата ще сменя радиото. Не защото е лоша музиката, а защото не е моя ритъм. Да си търси нишата и да се рекламира в нея, защо само се занимава със скандали и тъпотии. Много ме интересуват те със Саня ...
51
1
 
23
 
! Отговори
Eстет преди 9 години
Имам ясно обособено мнение за българската музика изобщо. Не виждам нито една причина да ми се начисляват пари за музика, която не консумирам та да се изхранват бездарници. Който се има за талантлив, да си прави концерти, да продава билети, да печели, но да отида аз до бакалията, пък там праха за пране е със стотинка по скъп, защото трябва да се избива рекламата по радиото, то пък да плаща на хора които не слушам - това просто е тъпо !
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Койчо, как ще заплатиш 0.10 стотинки за каквото и да било, ти раздели стотинката на десет равни части! Плам, кой е Рут, каква МУ е позицията и защо ТОЙ се срамува от българите?
49
16
 
10
 
! Отговори
Плам преди 9 години
Няма човек от малко по-запознатите в бранша, който да не подкрепя позицията на Рут..Така че си затворете малките устички,тъй като абсолютно не знаете как стоят нещата. ама сте и прости,защото преди да се пише ,едно нещо се проучва.. Прочетете и сами си направете извода...
48
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой чувал ли й е песните и знаете ли ги?Аз съм обедена , че никой на този свят не й знае и защо , защото не ги слушат.
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хвани едната ,удари другата.И двете са САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИ СЕ НЕКАДЪРНИЦИ.Жалко че ни ги пробутват , натрапват и ни втълпявят че са "световно известни звезди " А *** с промития си мозък вярва на всички глупости и лъжи които се сипят от всички медии и телевизии.Много жалка картинка..
46
3
 
12
 
! Отговори
чипуш преди 9 години
ТемеРУТа е прав/а в лучая...Тая злобна леля... А я помисляте колко музикални формата имаше, колко финалисти// а ресултат???Някой да е станал известен на международната сцена?Факет, някой да е станал по производителен и по популярен и музикално грамотен в България от тия формати?Ама нали трябват рейтинги и СМСи...БЕЕЕЕМууумеееДии
45
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква е тая Рут, ква е тая Саня, братче? Какви са тези изобщо. Това да не са от певачките, които с една посредствена песен са станали известни в не знам си коя част на света и започват да се правят на големи разбирачки и на журита?
44
1
 
12
 
! Отговори
И.Иванов преди 9 години
До Анонимен-Прав си, Отврат е !!!
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иванов, съчувствам ти, аз повръщам само при вида на горния й крайник. Голи тела ще дойда много на незаслужаващият я българин!
42
4
 
13
 
! Отговори
И.Иванов преди 9 години
Коя е тази ? Извинявам се, в нета само някакви голи снимки излизат, апише, че е певица...обърках се нещо.