Dubioza Kolektiv и Уикеда с плажен концерт

Купонът е на 6 август на Каваци
28 май 2015 11:58, Александър Попов
3
Dubioza Kolektiv и Уикеда с плажен концерт
Двете банди ще забият на 6 август. Снимка: Строежа

Dubioza Kolektiv и Уикеда готвят съвместен концерт на плаж Каваци на родното Черноморие, по покана на от клубовете Алкохол и Строежа. Датата на купона е 6 август.

Концертните съоръжения ще бъдат изградени за ден на ивицата пред морския "Алкохол", като е предвидено да се ползва и базата на самия клуб. Събитието е предвидено да стартира в ранните часове на вечерта – 19:00, като в него впоследствие ще бъде включена и още една група. Капацитетът на частта от плажа, която ще бъде отредена за зрителите, е около 1500 души, обявиха организаторите.
 
Dubioza Kolektiv е сред най-бързо и успешно проспериращите съвременни банди на Балканите през последните над пет години. Само до края на 2015-а групата има потвърдени над 40 концерта в Англия, Франция, Испания, Италия, Белгия, Люксембург, Австрия, Чехия, Словакия, Хърватска, Румъния, Сърбия, Черна гора, България. Формацията от Босна и Херцеговина разполага с цели 6 издадени студийни албума и видеоклипове, гледани между 2 и 10 млн. пъти в Youtube. Те са добре познати и на българската публика след няколко концерта през последните години.

Уикеда не се нуждаят от особено представяне у нас, включително по летните сцени. Интересното в случая е, че музикантите се събраха съвсем скоро след близо едногодишно прекъсване на дейността и концертът на 6 август ще бъде сред една от първите им по-мащабни изяви. 
 
Билетите са ограничени до 1500 и ще бъдат на цена от 25 лева до 1 август и 30 лева след тази дата и на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: УикедаКавациDubioza Kolektiv
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Хм преди 8 години
В сайта им пише, че на 2 и 8 август са в Белгия, а за у нас нищо не се казва :( Дали ще литнат до тук и обратно за нас?
2
1
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
А и Каваци е точното място!
1
0
 
4
 
! Отговори
йеееееееееееееееееее преди 8 години
Dubioza Kolektiv са уникални типове !!https://youtube/watch?v=jLPyNDlERzo