Свилен от Остава се присъединява към Hayes & Y

Лайв концертът е на 18 декември в "Ялта"
0
Свилен от Остава се присъединява към Hayes & Y
Снимка: Булфото, архив

Точно седмица преди Коледа, на 18 декември, в Room 2 на на клуб "Ялта" ще чуем на живо бандите Hayes & Y и Jin Monic. Към тях ще се присъедини и Свилен от Остава, който ще изненада публиката с няколко специално подбрани парчета.

Ограничено количество билети за концерта могат да бъдат закупени предварително на цена от 12 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Петъчната вечер ще бъде маркирана от алтернативното и отличително звучене на младите банди Hayes & Y и Jin Monic. Момчетата, които тази година видяхме на сцената на Spirit of Burgas, не спират да се доказват и да надграждат качествения и авторски саунд.

Музикалният микс ще започне с избрани парчета на диджей SHAKER MAKER и ще продължи с най-доброто от Jin Monic. След това на сцената ще се качи Свилен, който ще представи сет с Jin Monic, като обещава и няколко интересни акустични версии.

Акцентът на вечерта ще бъдат Hayes & Y. Те ще зарадват феновете си с изпълнение на втория им кратко свирещ албум, но няма да ни спестят и добре познати мелодии от предишното им EP. 

Билетите на входа в деня на събитието ще бъдат на цена от 15 лв. Всички, които искат да се сдобият с билет преди това, могат да го направят онлайн и в мрежата на Eventim.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари