Стивън Ачикор се раздели с X Factor

Трите момичета от A.V.A. бяха предпочетени в шоуто
13 яну 2016 09:22, Александър Попов
33
Стивън Ачикор се раздели с X Factor
Снимка: Нова тв

Нигериецът Стивън Ачикор се раздели с мечтата за победа в X Factor.

Зрителите го изправиха в двубой за оставане с триото A.V.A. В напрегнатите елиминации Стивън заложи на парчето All Of Me на Джон Леджънт, а Ани, Велина и Антоана накараха българската песен "Лудо, младо" да прозвучи в един глас. Те отново се справиха перфектно със синхрона и запазиха шансовете да станат победители в музикалната надпревара. За първи път в историята на родното издание група е толкова близо до голямата тройка.

"Благодаря на всички за подкрепата и за преживяванията", каза на раздяла Стивън, който ще се запомни като един от най-атрактивните участници в сезона.

Пътят към финала остана да бъде извървян от Дарина, A.V.A., Крис и кипърката Християна, като още един от тях ще отпадне на метри от голямата награда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: X FactorСтивън Ачикор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такова нагласено предаване...бля!
22
0
 
5
 
! Отговори
мишел преди 8 години
Загубата на Стивън беше програмирана още в понделник , като го накараха да пее песен на Кристина Агилера . Във вторник се появи отново един пианист , който правеше всичко възможно да го заглуши.Същият пианист правеше същото и на Вики.Стивън е истинския победител , но сметките на журито са други. Ще пробутат Крис или Христиана.АВА са там благодарение на Люси.Не са толкова талантливи , колкото им се иска.Момичето с народните песни не е нищо специално.Срамен избор на комерсиално жури.
21
2
 
6
 
! Отговори
Лина преди 8 години
Затова елиминираха най-силната му "конкуренция", но Кристиан не може даже да мечтае за неподправения талант на Стивън , това 15 год. момче пее толкова посредствено и еднообразно, но журито така и не спира да го величае и преувеличава (особено Саня!! )възможностите му, че чак е смешно! Тя играе някакъв театър на безнадеждно влюбена обожателка.... Точно Стивън пее със сърцето си, Кристиан блъфира и с мутиращия си глас на пуберитет, единствено е подходящ за.вокалист на бой-група. И журито - много ниско ниво от пристрастени и комерсиализирани особи . Както всичко в БГ - дава се шанс на пошлото
20
1
 
5
 
! Отговори
Лина преди 8 години
Вчера гледах за пръв път това предаване с елиминациите -от любопитство - иначе не съм фен. Единственото изпълнение, което от първо прослушване грабна вниманието ми, беше това на тъмнокожото момче Стивън, с изумителна вокална и чувствена интерпретация на баладата All of me! Той има вродено чъвство за импровизация, завършено фразиране и усет за музиката. Останалите не ме впечатлиха. Но точно Стивън беше отстранен! Толкова е прозрачно всичко в този формат: вероятно готвят за победител превъзнасяният за голям талант Кристиан
19
4
 
5
 
! Отговори
Здравко преди 8 години
Стивън отпадна защото журито на Х-фактор са расисти и корумпирани! Важно е техните хора да се издигат и печелят, а не тези които могат и заслужават! Затова държавата пропадна щото във всяко отношение е така не само в музикалните конкурси!!!
18
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Още ли има заблудени, които гледат тази тъпотия?
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Натрапливо пробутване на ава. Подготвят публиката, че ТРЯБВА да победят по няколко причини.Чуждестранните са по-добри от нашите участници и някак не е прилично да класираме чужденец.Удобно е да бъде ава, защото гуепата ще получи три пъти повече гласове минимум от мама, тате и баба.Те пяхя откровено фалшиво и снощи, разминавайки се тотално с музиката!Триото не е хор.Вики е стила , излизащ от схващането на масата.Дарина-какъв ярък талант с "бада бей"!и бонбони в устата...
16
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
точно така-нагласено ,какво им харесват на тия трите фръцли,най-харесвам Християна,браво на момичето пее няма що,глас вади
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбирам какво толкова им харесват на тези трите- изглеждат неадекватно, като неуспешни естрадни протежета, нали уж има стилисти, фризьори, гримьори и т.н, а и като пеене не са нищо особено. Досега е имало няколко сполучливи групи, които отпадаха доста по-рано, иначе идеята да спечели група е добра, българската музика има нужда.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Стивън И виктория и другия Кристиян и *** Мария и да изброявам ли още имена,които трябваше да стигнат до финала,а не тая скапана група и Дарина,тия трите не знам каква група са,много са ми противнички,тая дарина и тя самочувствие до небето,а ми изглежда една нечистоплътна и отвратителна,не може да пее по добре от Виктория,никой не може да ме убеди в това,или от Стивън.Нагласено предаване със някакви пълни *** за жури.Нямам думи,как не ги е срам??Ще им се връща.
13
1
 
6
 
! Отговори
o. Krit преди 8 години
Jalko za Stivi.... no mai vsi4ko e naglaseno i pobeditelia si go znaiat.... Taka li se davat 50 000 leva na niakoi slu4aen.... Shte si gi gushne texen 4ovek.... Kasmet i zdrave na Stivi!!!
12
3
 
20
 
! Отговори
sisi преди 8 години
С тивън е завършен певец , аз много го харесвам . Пее страхотно !!!Журито реши да го елиминира Люси Дяковска и Криско се наговориха да се подкрепят ~!!!!!!!ЖАЛКО МНОГО КАДЪРНО МОМЧЕ ,НЕ СЪМ ЧУВАЛА НЯКОЙ ДА ИЗПЕЕ ПО ХУБАВО ПЕСЕНТА ОБЛАЧЕ ЛЕ БЯЛО !!!!!Попътен вятър за СТИВИ !!!!!!!!
11
1
 
12
 
! Отговори
Димов преди 8 години
Г-да неграмотни журналисти!Стивън отпадна заради гласуване от журито,а не от зрителите!А А.V.A изпяха песента на 3 (три) гласа,а не на един,както сте написали.Има ли някой от вас,който е гледал предаването, преди да се публикува статията?!?Срамно е да си толкова некомпетенген...
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДАРИНА - ВЪН ОТ Х-ФАКТОР! НЕКАДЪРНО 03290 СЪЩЕСТВО
9
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стивън е ТАЛАНТ - голяма работа колко български думи знае. А Дарина е едно недоразумение и трябва да бъде изхвърлена. Отстраняването на Стивън е голяма грешка.Гадно и долно е поведението на т.нар.съдии. Не беше честно.
8
21
 
6
 
! Отговори
Кирил и Методий преди 8 години
Даже много стоя....една дума не научи за половин година...
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Халваджиян го закопа нарочно с песен на Кристина Агилера, която е прекалено висока и изобщо не е писана за мъжки глас. Само за да остане всеки "ментор" с по един изпълнител пред финала, затова го изгониха.
6
7
 
41
 
! Отговори
ИБ преди 8 години
Заради Дарина, протежето на селянина Криско си отидоха и Вики и Стивън, а и двамата бяха по-добри от нея. А после - публиката решавала. Глупости.
5
8
 
37
 
! Отговори
Писна ми преди 8 години
Докога ще бутат Дарина напред-абсолютно певческо недуразумение !?На журито слон ли им е стъпил на ушите?Абсолютно нагласена работа.Не Стивън, а лигавата ,надута Дарина трябваше да си тръгне.
4
4
 
22
 
! Отговори
Проктър преди 8 години
Стивън не бил репетирал колкото шефът (Магърдич) искал, пък другите репетирали повече... Има една хубава приказка: не е важно колко си се оцапал, а колко работа си свършил. Човекът е много ама много подготвен, просто голям зор да има група на финал, щото тъй за разнообразие. Много пипа Магърдича и насила някак.