Рев, сълзи и без A.V.A. на финала на X Factor

Христиана, Дарина и Кристиян са на финала на 25 януари
20 яну 2016 08:37, Александър Попов
22
Рев, сълзи и без A.V.A. на финала на X Factor
Снимка: X Factor

На фона на много рев и сълзи - женското трио A.V.A. напусна X Factor на крачка от големия финал.

В решителния двубой девойките се изправиха срещу Кристиян Костов, а журито реши с 3:1 гласа за титлата да се бори най-младият участник.

A.V.A. не успяха да разчупят стереотипа на шоуто и да станат първата група на финал, въпреки ласкавите оценки на журито. В крайна сметка реалността е такава, че у нас групите не са атрактивни за продуциране.

За момичетата обаче остава по-голямата награда - ще тръгнат на турне с Люси Дяковска и ще застанат на сцената срещу реална публика.

"Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група, се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание", сподели през сълзи Люси, която единствена даде своя глас за тях.

На финала на 25 януари за вота на публиката и за наградата от 50 000 лева ще се борят кипърката Христиана Лоизу, Кристиян Костов и Дарина Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По - отворено деколте следващия лайф и си финалистка на 100% , няма нужда от др качества , за съжаление ! Как може на 17 год. да бъде толериран такъв имидж! И АВА са г.д на тази възраст,но определено са фини и изтънчени ,да не говорим за прекрасната Христиана ,за разлика от някой др. С викане (пеене) и накъсан "английски" никак не ми се нрави на мен! За такъв талант има др предаване - БГ търси талант , не Х - фактор !
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При последното съвършено изпълнение на Виктория, след което това изключително момиче отпадна вече не гледам това предаване /не бих го налекъл шоу/. Дано спечели Християна, която има истинска класа, за разлика от т.нар. родни поп звезди.
18
0
 
9
 
! Отговори
KK преди 8 години
KAK стана така че до финала "ПУБЛИКАТА" доведе по един участник на ментор.Много странни съвпадения . Като гледам Кристиан ,все едно виждам Юношата бледен Бисер Киров. А Христиана е с класи над останалите .
17
2
 
1
 
! Отговори
ядосана преди 8 години
Разбирам, че повечето ви удря по емоционалната струна, че по-талантливи отпадат, но редно е да се признае, че в България музикалният пазар е много, много тесен и на фона на конкуренцията от чалгата продуцентите в останалите жанрове търсят изпълнители, които ще са по-конкурентни, но не и задължително по-добре пеещи. Давам един изтъркан пример - Мадона - горката почти не може да пее, но колко милиони изкара с всичко останало...
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
журито е за разстрел...
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този сезон много зле работата..... В повечето случаи се подбират песни които не пасват на хората те се мъчат с тях и естествено показват неувереност на сцената. Да не казвам че половината песни от този сезон се пяха в предишния което за публиката поне е леко. А и за пореден път си отпадат хора можещи за сметка на други такива, които ми е трудно да кажа какво могат. А журито като ги възнася в небесата сякаш някои са вече с по 200 мил. продадени албума а не хора правещи кавъри... хайде няма нужда
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, че не оставиха зрителския вот да реши, както правят в повечето случаи, беше крайно несправедливо. А.V.А си тръгнаха незаслужено, а журито бутна Кристиян напред, за да има поне едно момче на финала, от някакви комерсиално подбуди. на финала трябваше да са Вики/Стивън, Християна и А.V.А. Дарина и Кристиян не могат да пеят и повечето хора не искат да ги гледат, но нямат пари за гласуване... Гласуването трябва да е достъпно за всички зрители, да бъде по интернет или с по един SMS от телефон.
13
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, хайде сега! Дарина е симпатяга и има изключително красив глас, който се нуждае от малко още работа. Според мен има всички шансове да спечели вота на публиката при тази конкуренция. Малкото момче и Християна са безспорно по-завършени като изпълнители, но дали това е предимство. Когато пее Християна, имам чувството, че изнася урок по пеене, а хлапето просто е блудкаво и досадно - имаше едно време един Бисер Киров, нещо такова е. Лош подбор на песни при всички и доста скучен сезон като цяло.
12
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AVA отпаднаха, защото вече имат подсигурени участия, и няма смисъл да висят повече в това шоу. Те са завършена група и им трябва просто някой да им прави музиката и текстовете и ще избият рибата. Дори само на кавъри да карат в началото, те са готови за участия
11
3
 
22
 
! Отговори
някой преди 8 години
Колко добри изпълнители отпаднаха при елиминациите заради Дарина.Но тя остана, колкото и да не е вярване.За нея е отредено второто място, за нейно и на покровителите й съжаление, че няма как да класират Християна след нея.Особено показателно беше отпадането на Виктория.Но пък не ме учудва - така е у нас във всяко отношение.Кадърните и можещите отпадат при всякакви конкурси, а печелят връзкарите и незаслужаващите.Затова сме и на този хал.Защо пък "X фактор" да бъде изключение?
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм гледал X-factor, но от коментарите които прочетох... Направих си труда да излгледам един-два клипа на Дарина. Вече не се очудвам защо българската музика е на такова пошло ниво. Докога ще бутате некадърницета напред - Дариновци, Графовци, Крисковци - аман
9
1
 
25
 
! Отговори
Таня преди 8 години
Пошлостта, меркантилността, интереса...., парите....И тук ли бе, българино продажен! Как може едно лигаво, кривогледо, кривозъбо момиченце, при това нагло и арогантно да стигне до финал?! миналата седмица медиите написаха, че се * с Криско. Във всеки слух си има мъничко истина. Естествено, че няма да си признаят, иначе...аут, при това служебно. Е, пожелавам и да "стигне мечтите си", защото те са лесно изпълними.
8
2
 
25
 
! Отговори
Гост преди 8 години
За последно следих Х Фактор втори сезон и тогава като видях как елиминират талантливи участници за сметка на хора, които пеят фалшиво, но изглеждат добре и спрях да го гледам. Много ми е мъчно за младите хора, които са наистина талантливи, а като отидат в Х Фактор, хора като Саня или Магърдич Халваджиян се гаврят с тях и им обясняват как те не били готови и не ставали за голямата сцена.
7
3
 
30
 
! Отговори
123 преди 8 години
Дарина на финал-ужас,вече прекалиха.За пореден път се показа ,че в България ку...вите прогресират,кой ти гледа музикалния талант?!
6
3
 
31
 
! Отговори
вг преди 8 години
Спрях да гледам X-Factor откакто видях ,как добутват Дарина до финала.Очевадно подпиране, пълна пошлост.
5
5
 
43
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Магърдич! Халваджиян! Това ли Ви е X-Factor-a? Дарина-финалист?! Осъзнайте се малко!!! Била съвършения артист, се изцепи баба Саня... Това дете освен да му трепери гласа като пее и да се усмихва тъпо, нищо друго съвършенно не виждам у него!!! Ама лесно ще го манипулира бабата след предаването, нали? Пародия на X-Factor... Хъ Фактор, не екс...
4
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че журито нарочно изгони АВА, за да може да започне пропаганда, че само Дарина е чиста българка и да я бутат да спечели! Повръща ми се от този сезон, тя трябваше да си тръгне още в началото, но арменеца и дъртата педофилка Саня са си оплели мрежата! Пълна порнография е този конкурс!
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
taq darina kakvo pravi tam, ne znam. Taq trqbva6e da si hodi otdavna, te na final q puskat. Samo da ne vzeme da spe4eli
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Х-фактор, показа на всички хора, защо младите бягат от България тъй, като за кадърните млади хора с огромни възможности и ценности - развитие тук няма, но ако пък си хубавичък и със самочувствие, дори да не си много талантлив (понякога с възможности клонящи към 0), но с правилните връзки и лапане на пи*ки се прогресира. Това е в България просташкото се толелира, ако си готов да си показваш гъ*а ще си 1.
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали не е този същият Кристиян Костов, който съм виждал няколко пъти по първи канал Русия?