Рут Колева няма вече мотивация в България

Ню Йорк вдъхновява певицата... "Всичко хубаво е трудно"
Обновена: 27 яну 2016 11:20 | 27 яну 2016 10:42, Александър Попов
69
Рут Колева няма вече мотивация в България
Снимка: Булфото, архив

Певицата Рут Колева смята да изостави "слава, работа, приятели" в България и да търси ново вдъхновение.

А то идва от Ню Йорк. Със сърцераздирателен статус във Facebook тя отбелязва, че у нас вече е загубила мотивация като творец.

"Стъпих в Ню Йорк за първи път преди 10 години. Имах чувството, че съм в центъра на света и че това е мястото където се сбъдват мечтите. Винаги съм искала да се върна, но някак си го отлагах във времето. Все изникваше нещо - концерти, албуми, ангажименти, любов... Вече съм на 25 и си казах "Сега или никога!". Разни хора ме питат, "Добре де, в България си имаш всичко - слава, работа, приятели".

Да, но там вече нямам мотивация, а и нямам много останали мечти. Славата и работата са две неща с които, ако нямаш мотивация, се въртиш в един омагьосан кръг без да вървиш напред. Приятелите ми винаги ще са ми приятели, дори да не се виждаме всеки ден.

Един творец не може да живее без мечти и вдъхновение. А тук вдъхновението се рее във въздуха, по улиците, по моста Бруклин, из сградите на Манхатан, в малките барове, в джаз заведенията, в погледите на хората в метрото, на сцените на Бродуей... тук не можеш да избягаш от вдъхновение.

If I can make it there, I'll make it anywhere, пее Франк Синатра... това беше първата песен, която пуснаха в бара в който бях на нова година. Всичко хубаво е трудно, още по-трудно е да излезеш от зоната си на комфорт и да загърбиш добре устроен живот, за да почнеш отначало и да преследваш мечтите си. Който не е пробвал, няма как да е успял. Гонете това, което ви е в сърцето", пожелава певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: рут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така като те гледам, ако татенцето те беше тренирал на щанги щеше да пожънеш големи успехи.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Току-що прочетох в уикипедия какво пише за нея - щом Лепа Брена я харесва, да бега бързо я в Щатите, я в Сърбия
45
0
 
2
 
! Отговори
а преди 8 години
Хаххахахахааххахахахахахаха!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там се веят и други работи,но след 5 г.пак ще кацнеш тук и ще ни говориш как не са те дооценили американците,колко обичаш родината и др.бля,бля,бля...
43
1
 
13
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Браво!Най-накрая ще прави нещо което може - да мие чинии!
42
0
 
9
 
! Отговори
Растителна Гняс преди 8 години
На кого му пука?
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И конкуренцията е по-голяма... :)Има уникални творци в Ню Йорк. Ще й е доста трудно мисля..
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
покажи на ония хора как го правиш
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шшт тихичко и по-бързо стягай куфарите.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аутсайдерите търсят вдъхновение извън себе си, но не го намират, понеже са бедни духом, а от себе си не могат да избягат. Истински смислените хора са винаги вдъхновени и позитивни, където и да са.
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До гуша ми дойдоха трагедиите на тая измислена певачка, на която нито един българин не знае нито една нейна песен. През няколко години все ще се маха, все ще емигрира все българите не я били заслужавали. Ми махай се - прав ти път. Никой не те е спрял, проблема е, че като отидеш зад граница ще започнеш от нулата като продавачка в Мак Доналдс ако нямаш тъпкач чужденец или парите на мама и тати. Заминавай стига си заплашвала, ама нещо не ти стиска. Мухла!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние нямаме мотивация да сме в България, ама пусто не всички можем да сме емигранти.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо тогава Премиерина твърди че тук всичко е цветя и рози!?
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чао!
33
0
 
10
 
! Отговори
Американски цитицент преди 8 години
Тя в България си е никоя ама и в Ню Йоркоще по никоя ,хептен НЕразпознаваема.И кой някога ще покани на републиканско чаено парти да пее,дори на общински предизборен концерт на Хилъри даже Рут колева .Пред една Бритни,Адел.Гар-Га известната бг везда се губи /Пее со у некоя долно пробна кръчма де никой не я е чувал у NY.Дурвото си тежи на мястото В БГ си някой в САЩ си нико.И като си в САЩ лиши ни от присъствието си по страници на БГ МЕДИЯ офчице Бее.Къш ,чиба
32
3
 
6
 
! Отговори
ЕИН преди 8 години
Ню Йорк е велик град. Пожелавам успех на Рут, въпреки че не я харесвам особено.
31
1
 
8
 
! Отговори
Гациу Микеле Бацови преди 8 години
От дека тръгна тва селанче па се кръсти и Рут бе .Вдъхвало го Ну Йорка Абе да взема язе Гацовата гьостерица дебела па удри баце.Удри доде шава. У родната му държава му било тесно Аааабе ...маани изплуваха вече всите от голуемите *** всите пустиняци баце .Пустиняци и *** и снобаре забравиха и именатаси Баце иот де са тръгнали Голуеми трънливи шипки са тва Баце Маани...
30
17
 
4
 
! Отговори
Ivan преди 8 години
Няма никъде по света такива черногледи,завистливи и злобни хорица като нас. Пожелайте и успех бе хора, не се ли чувствате по-добре като си представите нещо хубаво и позитивно. Затова сме на такова деридже, просто "матряла" не струва. 70-80% ***, който си заслужава нещастното съществуване.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива са много поАмериканчени *** и те най яростно реват и са тръшкат за западни ''ценности'' сякаш ние сме варвари и си нямаме наши
28
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Ню Йорк да диша мръсния въздух и да я натискат отзаде *** докато пърже картофи във клоунската верига за бързо хранене. Живот мечта