Адел се сърди на Тръмп, ползва нейна песен

Парчето звучало на митинги на милиардера
8
Адел се сърди на Тръмп, ползва нейна песен
Снимка: Reuters, архив

Британската певица Адел разкритикува Доналд Тръмп, защото използвал една от песните й по време на митинги, предадоха световните агенции.

Американският милиардер Тръмп е смятан за почитател на Адел и неотдавна беше на неин концерт в Ню Йорк. По време на политическите си митинги той редовно кара щабът му да пуска запис на парчето "Rolling the Deep" на поп дивата, въпреки че това не й се нрави.

Броени часове преди да започне същинската фаза от кандидат президентската битка - партийните събрания в щата Айова - Адел се дистанцира от Тръмп, но без да посочва името му.

Адел не е давала разрешение да се използват нейните песни по време на политически митинги, се казва в изявление на говорителя на певицата.

Във Великобритания Адел не крие симпатиите си към Лейбъристката партия, но откакто позна славата, певицата е срещу прекалено високите данъци за богатите. Срещу тази мярка в САЩ се обяви и Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Доналд ТръмпАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля,че на Адел претенциите са неоснователни.Щом искаш да пее и твори и света да слуша творчеството и не може да казва кой ще я слуша и кой не! Да стане певица по барове и кръчми и там ще я слушат само специални хора.Но ако иска да е звезда от голяма величина ще бъде благодарна на всеки ,който я слуша и обича творчеството и,благодарение на всеки един почитател е на това ниво.Ако ги нямаше почитателите нямаше да съществува на голямата сцена.Таланта на артиста е дар Божи и е предназначен за всеки
3
2
 
5
 
! Отговори
Goodbye преди 8 години
Тая кога ще си изпее песента "GoodBye" и да се приключва с нея вече.
2
6
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Стига с този английски мутант,намерете по-грозен.
1
5
 
14
 
! Отговори
З преди 8 години
Пак ли се пише за тази изключително антипатична певица? Аман, толкова надута личност няма в новата история.