И Силата не помогна – "Star Wars in Concert" се отменя

Най-вероятно заради липса на интерес
12
И Силата не помогна – "Star Wars in Concert" се отменя
Snimka: Star Wars in Concert

Българската публика ще се размине с едно от най-великите шоута "Star Wars in Concert". Организаторите отменят събитието, което трябваше да се проведе на 21 май тази година в зала "Арена Армеец". Не се посочват официални причини, но със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес. Ето и повече информация по темата от страна на Ивентим България:

Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:

- С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. "6-ти септември" 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

- С наложен платеж или по банков път - трябва да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък можете да върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви възстановят сумата в брой.


12
Още по темата: Star Wars in Concert
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Еди преди 2 години
Нищо неочаквано... Какъв пък е тоя Джон Уилямс, пълен бездарник. 'Га не е Галена, Преслава... За тях и 200 лв ще дадем. Ще ни промиват те мозъците с тия Хамерикански, посредствени, световно непризнати музикантчета. Не са познали, *** ниедни! Искат да колконизират клета майка БАлгария и да пратят най- старата, ентелегентна и напреднала циливилизация на Звездата на смъртта и после превземането на планетата става детска игра... мхммммм.
8
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя концерт всъщност е част от плановете на американското посолство да ни потурчи, да ни направи проамериканска рая.
Затова от години ни натрапват разни "ценности", за да изтласкат нашите, националните ценности.
Вдигнаха невиждана пушилка с рекламите си в медиите, само и само да прославят и да натрапват на населението фондация "Америка за България".
България обаче добре знае какви ги върши USA тука и явно няма голям ентусиазъм да им се хващат на въдиците...
7
6
 
0
 
! Отговори
BOB преди 2 години
ILI PA U2!
6
6
 
2
 
! Отговори
ddd преди 2 години
Поканете Two steps from hell... това е истината...другото е боза
5
0
 
18
 
! Отговори
Горан преди 2 години
Нищо му няма на филма! Просто е безсмислено да го пускат в такава версия, защото повечето фенове са го гледали доста пъти, и не биха дали 100 кинта да го гледат "In concert"
4
2
 
50
 
! Отговори
Язека преди 2 години
..."Най-вероятно заради липса на интерес"...А не е ли по-вероятно заради ценичките от 100 лв нагоре ?
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изсилиха се здраво с рекламата на иначе посредствения филм.

Да ходят да палят благодарствени свещи, че и толкова са спечелили до сега от него.
2
1
 
45
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 2 години
До Анонимен (1)

Не си прав. Концертът на пайнерите в Русе (Арена Булстрад) в края на 2015 си беше провал, а за Камен Донев залите се пръскат по шевовете.
Колкото до този концерт, извинявай, ама за мен си е пълен комерс - преексплоатация на една и съща златна кокошка. Каква е реалната му стойност?
1
31
 
5
 
! Отговори
Недялко преди 2 години
Само Слави!!