И Иван Лечев ще търси "Гласът на България"

Рокаджията е четвъртият треньор в музикалното шоу
29 ное 2016 13:52, Александър Попов
10
И Иван Лечев ще търси "Гласът на България"
Снимка: bTV

Един от най-популярните български рок музиканти – Иван Лечев, ще седне на четвъртия треньорск стол в четвъртия сезон на "Гласът на България".

Той ще се конкурира за родни таланти с Владимир Ампов – Графа, Поли Генова и Камелия. Първият етап от кастингите вече започна, а утре – 30 ноември, предстоят кастингите във Варна и Бургас.

"Аз се учудвам колко много талантливи хора има в България. Нашата страна няма край откъм природа и таланти. Със сигурност обаче, когато дойде моментът да избирам, ще предпочета човекът, който има по-запомнящ се тембър. Ако не пее правилно, със сигурност може да се научи. Но най-важното за мен е това, което отличава даден артист от друг", сподели треньорските си виждания Лечев.

Относно надпредварата с останалите ментори музикантът разкри, че ще му е изключително трудно, тъй като "двама от тях много ги обичам, а сега трябва да се борим. В едно от първите парчета на Поли Генова аз свиря, с Влади се познаваме от много години, както и с баща му. Единствено с Камелия се срещаме за първи път, но борбата си е борба", категоричен е той.

 


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
46
 
! Отговори
плешо преди 2 години
До ???що какъв е иван лечев и какво толкова е направил,че го цитираш
8
0
 
55
 
! Отговори
кальо преди 2 години
иване пееш ,или лъжеш
7
0
 
78
 
! Отговори
емин комшулуков преди 2 години
той пък какво разбира от пеене?все се бута къде не му е мястото
6
4
 
88
 
! Отговори
Елия преди 2 години
Не предполагах, че мнението ми ще предизвика контра-мнения, но това е хубаво. Някои хора нямат чувство за ритъм и "ухо" за музиката, но вероятно сте прави, че с много работа И това може да се научи.
5
92
 
4
 
! Отговори
Педагози.. преди 2 години
Елия, сигурно някоя 65 годишна преподавателка по "солфеж" ти е втълпила тази идея. Много неща могат да се научат, пеенето е едно от тях. Със сигурност не е лесно и изисква добър вокален педагог и часове работа всеки ден, но е възможно да се достигне добро ниво и контрол над гласа. Не са малко случаите дори и на професионалната сцена. В учебна среда като колеж или университет, по-голямата част от вокалистите ще звучът като кареоке аматьори през първата година на обучението си.
4
91
 
3
 
! Отговори
??? преди 2 години
До Елия

Казал го е Иван Лечев, а как е Вашето име и професия, че да повярвам на вас, а не на него?
3
0
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не вземе да се намери пак нова булка по тия формати
2
0
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко години кой ли не го търси по разни програми и не можаха до го намерят а дано той го открий.
1
2
 
100
 
! Отговори
Елия преди 2 години
"Ако някой не пее правилно, може да се научи." Не. Това няма научаване.