Голям рев и пробив на щерката на Глория в "Гласът"

Шоуто събра семейството на бесарабската българка Мария
22
Голям рев и пробив на щерката на Глория в "Гласът"
Снимка: Гласът на България

Второто издание на "Гласът на България" със сигурност ще се запомни с пролетите сълзи. Изявата на бесарабската българка Мария Димитрова – Свободная предизвика много емоции, вълнения и рев сред жури, участничка и семейство.

Мария разказа през сълзи, че не е виждала родителите си от цяла година. Те живеят в Москва, а руските власти отказват да я пуснат в страната заради нелепа грешка в документите й. Преди това тя също учела в Москва и след като само за два дни се върнала до Молдова, повече никога не й разрешили да премине границата. Тогава Мария дошла в България и се записала за кастинга на музикалното риалити.

Тя представи "Камино", а столовете започнаха да се обръщат, потекоха и сълзите на Мария. Първата, която повярва в гласа й - Камелия, дори излезе да я успокоява. Но големият рев тепърва предстоеше. Зад кулисите я чакаше цялото й семейство, горди и развълнувани от нея, а след като ги зърна, последваха прегръдки и щастливи мокри лица. Новият треньор на Мария - фолкпевицата Камелия, също се включи в семейната идилия.

Напред в шоуто продължи и щерката на Глория - Симона. 20-годишното момиче изпълни на сцената втръсналия в подобни предавания хит на Ищар "Horchat Hai Caliptus". Това обаче бе достатъчно на Камелия и Иван Лечев да натиснат бутона. Симона избра да се състезава в отбора на Иван.


Графа пък успя да привлече таланта Мишо, който учи в музикалното училище в Стара Загора. Той е бил на път да напусне училището заради безпаричието на родителите си, но директорката и спонсори са му помогнали да сбъдне мечтата си на сцената.

Оперен певец пък остана изненадан, че нито един от менторите не натисна бутона по време на неговото изпълнение.

Поли Генова впоследствие изрази съмнение дали не е трябвало да се обърнат. Лечев също призна, че има хубав глас, но пък нещо в тембъра му го притесни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Редно е да се дават по-сериозни песни като примерно Hypocrisy - Adjusting The Sun, The Final Chapter, Weed Out The Weak, Hang Him High, Tales Of Thy Spineless, The Return, Global Domination, Tamed и т.н. да си проличи кой има най-добра издръжливост.
16
0
 
3
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
За сметка на оперния певец!
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо гледате такива помии, бе?
14
2
 
23
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Наистина журито тази година е под всякаква критика. Поли Генова и Графа се насилват да се правят да голяма работа, ама излиза много изкуствено, Иван Лечев има вид на бавноразвиващ се. Само Камелия е по-сериозна и е по-сърдечна към участниците без да преиграва /много/.
13
0
 
5
 
! Отговори
Цвинокио преди 7 години
До Анонимендо 8 : Ами Мишо е от малцинството...
12
2
 
4
 
! Отговори
Дебел Брокер преди 7 години
Не се казва шоа, а шолота.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е Камелия, не Емилия. Макар че много фолк певици са като от фабрика за Барбита, не мож ги различи. Със сигурност е най-сърдечният човек в журито и се държи най-възпитано. Полито с краката на масата и лиготиите с Графа направиха на много хора ужасно впечатление.
10
1
 
22
 
! Отговори
sdfhb преди 7 години
Бесарабската българка голяма сладурана, мисля да и предложа брак и да я задържа в Бг!! Такава сладурана не е за изпускане!!
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журито ме вбеси. По едно време излеез един с чудесен глас, но Поли каза "този сигурно е ***" и никой не се обърна., човекът пя чудесно. При мария, която изпя камино така че разплака много българи, ако Емилия не се бе обърнала Графа и Иван лечев нямаше да се обърнат. ИЗмъчиха момичето, ако си неуверен в себе си може да ти падне гласа, Радвам се че избра Емилия, много ми се издигна в очите.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези хора си избират най-тъпите и забутани песни и после искат да сме им фенове.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това шоу в 21 век е напълно излишно.Журито пее с аутотюн.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами Симона има хубав глас и пя добре. Има музиканти с далеч по-дълга кариера и победители от други формати, които се явяват там. И двете момчета, които не минаха, имаха глас, но не го владееха още. Мишо, на които се обърнаха на първите секунди, обаче не беше нищо особено и си личеше нещо нагласено.
5
0
 
20
 
! Отговори
Сеирджия преди 7 години
Абе не можели да пеят! Голема работа! Нас фелдшери ни лекуват, рекетьори ни контролират транспорта, а крадци и мошеници ни управляват. Шоу! Който гледа това шоу отстрани е блажен, а който участва по неволя му се разкатава фамилийката.
4
0
 
9
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Егати и думата - шоа... шоута му е множественото число :D :D :D
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
?стига сте ни пробутвали връзкарикомунизма свърши
2
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Притесняваме изключително некомпетентното жури- Поли и Графа - не могат да пеят;Камелия може, но е с ухо на чалгар.Единствено Лечев е горе-долу.Хора не ходете и не гледайте подобни шоа.
1
4
 
48
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Чалгария!