Обявиха кастинг за петия сезон на "Гласът на България"

Записванията за шоуто започват от днес
12 май 2017 13:07, Александър Попов
10
Обявиха кастинг за петия сезон на "Гласът на България"
Снимка: bTV

Два дни преди да започнат супер битките в "Гласът на България" стана ясно, че започват записванията за 5 сезон на шоуто, обяви менторът в предаването Иван Лечев.

Четвъртият сезон на предаването е в разгара си и се превърна в арена за изява на едни от най-добрите музикални таланти у нас.

Трябва да се отбележи факта, че тази година за първи път не се акцентира върху участници, които са отишли на кастинг, за да ги "види мама по телевизора", а на преден план са наистина талантите.

Успехът на шоуто, което привлече Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, както и оказалият се успешен тандем водещи Pavell & Venci Venc’, очевидно радва с резултатите си шефовете на медиата. Затова и ръководството е дало зелена светлина за следващ сезон.

Записванията за 5 сезон на шоуто започват от днес, а всички талантливи певци могат да се запишат за кастинга на "Гласът на България" като попълнят онлайн заявление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
6
 
! Отговори
петров2 преди 6 години
айде още една партида бързи и лесни пари за журито дето не разбира от нищо
7
1
 
6
 
! Отговори
петров преди 6 години
айде още една партида бързи и лисни пари за журито дето не разбира от нищо
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съм разочарован. Камелия даже не се съблече. А пък водещите шведи да си потърсят работа в зеленчукопроизводството. Да вземат и Полянчето и Гафа. Ванко така и не се сещам какво точно може да прави.
5
1
 
13
 
! Отговори
Wings преди 6 години
Изключително глупав и безумен регламент, който отчайва и подтиска участниците, защото всичко опира до субективната преценка на ментора от грешно подбрана от него пестничка (в повечето случаи) за всеки отделен изпълнител. Графа и Поли са пълно разочарование, Лечев също. Отпаднаха много добри и талантливи изпълнители, без да са успели да покажат и частица от своят талант. Съжалавям децата, които си губят времето там.
4
7
 
4
 
! Отговори
Чалгар преди 6 години
С нетърпение очаквам следващия Дриско, дано да е поне толкова добър колкото него. Няма ново и повтаря българския музикант, с пръсти 3aдниka отваря и от там хвърчи талант!
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора без работа !Без делници и без празници !На хляба -мекото !Но ,нали има балъци ,да ги гледат !
2
15
 
3
 
! Отговори
домошар преди 6 години
Да се завърне предаването на Камелия{ } казах :)))
1
5
 
16
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Аман бееее. В тубата има къде къде по добри изпълнители и инструменталисти.