Момичешката група 4 Magic направи фурор в X Factor

Девойките изправиха публиката с "Вечерай, Радо"
11 сеп 2017 12:30, Александър Попов
12
Момичешката група 4 Magic направи фурор в X Factor
Снимка: X Factor

Четири момичета предизвика фурор още в първото за новия сезон издание на X Factor. Те признаха, че се готвят над две години за тази сцена, името им - 4 Magic, също е мислено за формата.

Валентина, Елеонора, Никол и Елиа от Пловдив се справиха блестящо с изпълнението си, след което запяха акапелно народната песен "Вечерай, Радо". Журито им стана на крака, а Алекс Раева дори се просълзи.

"Много по-яко е да си в група. Репетираме от две години и половина и създадохме името специално за X Factor", разказаха момичетата.

Детската си мечта реши да сбъдне и 61-годишният Валери Уилсън, който се е завърнал от Англия и вярва, че България може да му донесе музикалното бъдеще, което жадува.

17-годишна участничка от Германия доказа, че българските корени са достатъчна предпоставка за незабравимо изпълнение на песента "Вода" на Елица и Стунджи, което също изправи на крака публиката в залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: X Factor4 Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правят много силно впечатление с вокалните си умения, детската си харизма и начина по който се допълват. Този сезон битката ще бъде между групите, въпреки че и сред момичетата има много добри изпълнители. Успех на всички
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се че почнаха нормалните предавания че от тия сапунки аман ще си гледам брадара и фермата с кеф
10
0
 
7
 
! Отговори
глупости преди 6 години
,,поли генова,, ,,магик,, ,,х фактор,, не им верваме нормалните малко остават
9
3
 
4
 
! Отговори
луди преди 6 години
след време да не ,,пишат за тях че са третополови,, или че са ,,мъже,, ау като ,,всички момичета,, ,,мъжки,, натам стават некои ,,известни,, ужас
8
5
 
1
 
! Отговори
напред към падението преди 6 години
не ми е интересно ,,завист,, за ,,42 кг и успеха на радина звездата,, хахахахахаха добре ли сте консумирани и изплюти като журналистки фолк певици актриси и медиини ,,черни дупки,, ,,слава,, на ****** не е за всеки само за глупачки ,,талантливи,,
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези деца направо избиха рибата!!!
6
3
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Интересно ми е кой завистлива *** пише.Момичетата са прекрасни и мно-о-о-о-о-о-о талантливи. Тяхната младост и техният талант нямат нищо общо с кофти качества на член-журиращият състав,към които и аз имам сериозни резерви /да не употребявам по-силна дума или израз/,както и към самото риалити-шоу.Но децата наистина са прекрасни и много талантливи.Да са живи и здрави , да ги поощряваме,защото малко качествени хора останаха в злочестата ни родина
5
2
 
7
 
! Отговори
Хубаво... преди 6 години
*** ти и "Фактора Х" ...това е забавление за народа! Народеееее,народе...всички горе от мафията ви промиват мозъците с тези измислени реалити шоута. Всичко е прах в очите! За да не ги виждате какво правят горе,как усвояяяяват! А вие си пейте,лошо няма! Те ви гледат после и ви се смеят на акъла... политиците,кой друг?
4
3
 
1
 
! Отговори
Става преди 6 години
Ля ля ля ля ля ля иииии Ху........
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили момичета,Вашият талант е огромен и ви пожелавам от сърце много успехи. Ако желанието ви е да спечелите прословутия формат Х-фактор, добре - успех и т реализирането на тази ви мечта, която явно не е от вчера. Не зная какво ще се случи, но ви моля останете си нормални момичета, с вкус към истинската музика и най-вече дано Господ да ви опази от пошлото и кича в този формат, защото някой/и ще се опитат да направят пари за ваша сметка./пр.Крис/ Останете си пеещи и красиви,такива, каквито сте.
2
55
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От грозна по грозна.
1
1
 
22
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Таланти с добри гласове има колкото искаш. След като свърши тоя измислен формат, който и да го спечели после претърпява абсолютен провал. Едно е да изпълняваш вече доказани песни, съвсем друго е да пишеш музика, която да изпълняваш. В този смисъл много от стиловете умряха, защото вече никой почти не пише качествена музика.