Певицата Катрин Вачева се обиди на критиките ни: Смешни сте!

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за сцената
Обновена: 16 окт 2017 13:23 | 16 окт 2017 13:10, Александър Попов
107

Титуловащата се като модел, а от миналата година и като певец - Катрин Вачева, не понесе критиките ни за нейната втора песен, която се появи миналата седмица. Тя попадна в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg заради нейните музикални напъни.

Те започнаха миналата година с дуета й с Кристина Димитрова "Изолатор", а вече е факт и новото й парче ""12/11-Тази".

Още по темата

Вачева изпрати гневно съобщение до редакцията ни, което публикуваме едно към едно, дори няма да се стараем по правописа й. В крайна сметка той не е най-важният.

"Колко сте смешни! истината е, че мога да си го позволя, а вие които й да сте- неможете! мерси все пак че с наглата си статийка пак сте популяризирали песента ми! Дали мога да пея го казва този , който ме слуша в студиото! Вие кои сте?? кога ме чухте?? Глупаци".

След като една песен е излязла на пазара - значи изпълнителят може да си го позволи. Никога не сме спорили по този въпрос. А и от практиката знаем, че най-обидното за представителите на родния шоубизнес е да ги квалифицираш като бедни.

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за певица. Колкото и да съм смешен. Доказа го и първият й музикален опит с Кристина Димитрова. Въпреки че дуетната й половинка е сред популярните изпълнители у нас и би трябвало да изиграе ролята на ракета-носител. Да, преминаха през по-голяма част от студиата на телевизиите, направиха и промоция. Но феновете не я оцениха и всеки може да си направи справка какъв е интересът към нея във видеоплатформите.

Въобще практиката някой, който по стечение на обстоятелствата е станал известен, да става певец е порочна. Всеки има право да сбъдва мечтите си и пазарът е този, който решава дали става, или не. В първата година оценката е ясна - Вачева не става. Дали пък сега няма да превземе класациите и да ни опровергае? Ще й помогнем отново като публикуваме новото й видео...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Катрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
21
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
"Песента" не струва! Толкоз. Няма грам талант. Толкоз
58
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За певица не става. Даже и с autotune. За модел пък да не говорим. Тялото не е нищо особено, а пък за фейса да не говорим.
57
1
 
47
 
! Отговори
ВЪХ! преди 6 години
Това бяха безвъзвратно изгубени 1 минута и 23 секунди от моя живот!Пази Боже от хора, които тотално са загубили обективна представа за себе си.А обективно:1) която и да е тя- НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ2) стил и класа, са две думи очевидно чужди на това същество3) тая песен е зверски *** простотия- нито текста, нито мелодията стават за нещоЕвалата иначе, че може да си го позволи.....Поклон пред най-тъпия довод на света- Приличам на о*ца щото мога да си го позволя;
56
1
 
41
 
! Отговори
Ко? Не! преди 6 години
Кой точно е Катрин Вачева? Принципно съм широкоскроен и нямам проблем с транс /*** и т.н./, но войнстващата простащина ми идва в повече.
55
2
 
28
 
! Отговори
Anon преди 6 години
В този клип е събрано едно 75% от това което е сбъркано в манталитета на българина. Това силиконово недоразумение едно, че дори аутотюн-а не може да й оправи напъните, две че няма капка стил (не говориме за чалга- стила щото това не е стил), три че е толкова евтино направено, че дори дъщеря ми на 10 години прави по- професионални клипове за онлайн комуникациите си. Правила го защото можела да си го позволи- мне- не си го направила (този клип) а си се опитала... пате глупаво...
54
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мале само у бг на село ги има тези вампири и такива претенции сякаш е бионсе и Адриана Лима взети заедно и те нямат такива.махнете ги бе не им взимайте парите,просто малко достойнство журналистите
53
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе стига силиконови уста, ци*ки и ***! Дайте нещо натурално!
52
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просташки песни,клипове,текстове! Бедна фантазия! Нещастни,обезобразени, момичета с изкривени понятия за талант и шоу бизнес!
51
3
 
35
 
! Отговори
Лелемале преди 6 години
"Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за сцената"Който го е каза,прав е!И не само за сцената не става,ами за НИЩО не става!!!
50
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния отврат..! Май и аз съм смешен в очите на някоя силиконова перла,но ще кажа,понеже наблюдавам и европейски клипове: Зини земьо, та ме узми!
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% от участничките в конкурси за силикон ги знаем какви са. Нали точно заради такива е измислен силикона, а простите жени се излагат та си деформират телата.
48
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Права е-МНОГО СТЕ СМЕШНИ
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До имеЖалкото в случая, че на това нещо му плащат да го налагат в мейн стрийма. Мама какво да правиш, явно нашите са прилъгали западните господари, че сме дорасли за сатанизма.
46
2
 
27
 
! Отговори
име преди 6 години
доста е грозна , колко си плаща за да я дават
45
3
 
9
 
! Отговори
Alow преди 6 години
А откъде сте сигурни, че е тя !!!!
44
1
 
15
 
! Отговори
maistora преди 6 години
Едно е да искаш нещо, защото така ти е изгодно ! Второ е да можеш да си позволиш да ОПИТАШ ! Трето е да ти се получава и да го правиш......Май с 3-тото нещо не много ОК ! :)))))))))) , но времето показва най-добре !
43
4
 
11
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 6 години
Човек да ви завиди на живота и певиците.
42
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя и за модел не знам как минава. За певица - дори не намирам за необходимо да коментирам.
41
1
 
7
 
! Отговори
непоносимо красива преди 6 години
За непоносимо си познал, бай рападжията..
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая *** коя беше