Певицата Катрин Вачева се обиди на критиките ни: Смешни сте!

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за сцената
Обновена: 16 окт 2017 13:23 | 16 окт 2017 13:10, Александър Попов
107

Титуловащата се като модел, а от миналата година и като певец - Катрин Вачева, не понесе критиките ни за нейната втора песен, която се появи миналата седмица. Тя попадна в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg заради нейните музикални напъни.

Те започнаха миналата година с дуета й с Кристина Димитрова "Изолатор", а вече е факт и новото й парче ""12/11-Тази".

Още по темата

Вачева изпрати гневно съобщение до редакцията ни, което публикуваме едно към едно, дори няма да се стараем по правописа й. В крайна сметка той не е най-важният.

"Колко сте смешни! истината е, че мога да си го позволя, а вие които й да сте- неможете! мерси все пак че с наглата си статийка пак сте популяризирали песента ми! Дали мога да пея го казва този , който ме слуша в студиото! Вие кои сте?? кога ме чухте?? Глупаци".

След като една песен е излязла на пазара - значи изпълнителят може да си го позволи. Никога не сме спорили по този въпрос. А и от практиката знаем, че най-обидното за представителите на родния шоубизнес е да ги квалифицираш като бедни.

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за певица. Колкото и да съм смешен. Доказа го и първият й музикален опит с Кристина Димитрова. Въпреки че дуетната й половинка е сред популярните изпълнители у нас и би трябвало да изиграе ролята на ракета-носител. Да, преминаха през по-голяма част от студиата на телевизиите, направиха и промоция. Но феновете не я оцениха и всеки може да си направи справка какъв е интересът към нея във видеоплатформите.

Въобще практиката някой, който по стечение на обстоятелствата е станал известен, да става певец е порочна. Всеки има право да сбъдва мечтите си и пазарът е този, който решава дали става, или не. В първата година оценката е ясна - Вачева не става. Дали пък сега няма да превземе класациите и да ни опровергае? Ще й помогнем отново като публикуваме новото й видео...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Катрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
36
 
! Отговори
Аз до 19 преди 6 години
Не, не можем по-добре, ама поне не излизаме да се излагаме, нали?
18
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако можете да пеете по-добре сцената е ваша. Излезте и пейте!
17
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз и ауто-тунинга не я спасява горката... и като гледам и грима не може. Бе то и аз съм грозен и не мога да пая ама поне не се показвам ...
16
5
 
27
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Вачева изпрати гневно съобщение до редакцията ни, което публикуваме едно към едно, дори няма да се стараем по правописа й Вачева няма да я коментирам, но редакцията да се има за коректив по правопис, това прехвърли всякакви граници за наглост и безочие...
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изолатор ли! Ами това бяха най-добрите искра-свещи от ДДР за колите ни по онова време! Много носталгична песен ще да е! Да я слушам ли? Посъветвайте ме!
14
2
 
29
 
! Отговори
,.,., преди 6 години
Верно сте смешни Санде, понеже занимавате аудиторията с всяко подобно недоразумение в България.
13
3
 
24
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Поредният 'хит' в актуалния стил чалга-рап.
12
3
 
21
 
! Отговори
fgdg преди 6 години
оставете жената да прави реклама на услугите си, по какъвто начин иска
11
2
 
33
 
! Отговори
1234 преди 6 години
Значииии....1-во. Тази наистина е с доста отблъскваща (грозна) физиономия.2-ро. Тя наистина (НЕ) може да пише.3-то. Тя наистина (НЕ) може да пее.4-то........ Абе аз споменах ли, че (НЕ) може да пише, (НЕ) може да пее и, че е грозна???P.S. Отговарям вместо автора . Ние сме хора които (НЕ) се продаваме за жълти стотинки (душевно и физически) и избягваме да се излагаме публично, а ти силиконке глупава си ПРОСТО..............: Някоя си Вачева
10
2
 
35
 
! Отговори
Месалина преди 6 години
До СалахадинИ тези близо 3000 гледания са от хора, които искат да и се посмеят :)
9
2
 
21
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Коя беше тази?
8
2
 
27
 
! Отговори
65 преди 6 години
Тя не беше ли тая дето един я пердаши?Тя оттогава дава откат и си мисли,че епевица.Смешка.На ед ичкото отгоре и грозна
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ще е новия световен хит, с минимум 50 млн. диска продадени !! Очаквам и награда "Грами" за оригинален текст и още една за вокал за Вачева!
6
2
 
14
 
! Отговори
Салахадин преди 6 години
Kristina Dimitrova & Katrin Vacheva - Izolator Публикуван на 8.06.2016 г.2 996 ПОКАЗВАНИЯ!!!За година и 4 месеца толкоз.Не, че и тука струват в тая цензурска редакция,ама са си прави,като никога :D
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторитет!
4
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз милата много си е повярвала... изкарала чифт цици и си мисли, че може става ли? Нищо, че в муцуната мяза на ***.
3
2
 
31
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Музикалния "бизнес" в България е както всеки друг. Управлява се от едни ора дето си плащат, а парите идат от другаде ;) За музика вупще не става дума!
2
2
 
55
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Добре де, тези хора гледат ли какви ги вършат или не могат да си дадат реална самооценка. Тази ако си беше чула песента и си беше видяла клипа, преди да го пусне в интернет, може би щеше да си спести унижението. Сега напълно си заслужава подигравките.
1
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти го плюеш то си мисли, че държд вали. Аман от "звезди".