Певицата Катрин Вачева се обиди на критиките ни: Смешни сте!

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за сцената
Обновена: 16 окт 2017 13:23 | 16 окт 2017 13:10, Александър Попов
107

Титуловащата се като модел, а от миналата година и като певец - Катрин Вачева, не понесе критиките ни за нейната втора песен, която се появи миналата седмица. Тя попадна в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg заради нейните музикални напъни.

Те започнаха миналата година с дуета й с Кристина Димитрова "Изолатор", а вече е факт и новото й парче ""12/11-Тази".

Още по темата

Вачева изпрати гневно съобщение до редакцията ни, което публикуваме едно към едно, дори няма да се стараем по правописа й. В крайна сметка той не е най-важният.

"Колко сте смешни! истината е, че мога да си го позволя, а вие които й да сте- неможете! мерси все пак че с наглата си статийка пак сте популяризирали песента ми! Дали мога да пея го казва този , който ме слуша в студиото! Вие кои сте?? кога ме чухте?? Глупаци".

След като една песен е излязла на пазара - значи изпълнителят може да си го позволи. Никога не сме спорили по този въпрос. А и от практиката знаем, че най-обидното за представителите на родния шоубизнес е да ги квалифицираш като бедни.

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за певица. Колкото и да съм смешен. Доказа го и първият й музикален опит с Кристина Димитрова. Въпреки че дуетната й половинка е сред популярните изпълнители у нас и би трябвало да изиграе ролята на ракета-носител. Да, преминаха през по-голяма част от студиата на телевизиите, направиха и промоция. Но феновете не я оцениха и всеки може да си направи справка какъв е интересът към нея във видеоплатформите.

Въобще практиката някой, който по стечение на обстоятелствата е станал известен, да става певец е порочна. Всеки има право да сбъдва мечтите си и пазарът е този, който решава дали става, или не. В първата година оценката е ясна - Вачева не става. Дали пък сега няма да превземе класациите и да ни опровергае? Ще й помогнем отново като публикуваме новото й видео...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Катрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Става да я опъне човек в полумрака
78
1
 
9
 
! Отговори
някой си преди 6 години
Леле, не стига, че е грозна като травестит, ами и си е самовнушила, че като е наляла пари в клип, видиш ли, вече е певица. Ужас! Рядко противно, самовлюбено, гнусно и некадърно същество е това, но ако се насочи към порно индустрията, би могла да се похвали с някакъв успех сред извратеняците.
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, как да не става за певица, бре, днес.бг?Направо си е едно към едно като Преслава, Слава, Андреа, Мандреа, Райна, Байна и други популярни парцалеси. С какво горните известни изтривалки стават повече от тая?
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ъъъъъъ... тая пък коя беше?!
75
1
 
9
 
! Отговори
баста бе преди 6 години
ку р во ляЦи на рояци....
74
1
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
А па тая ми е толкова противна, че след като я видя, нощем само кошмари сънувам. Не съм и слушал парчетата, но определено е цапната с мокър *** в сурата. Един интелигентен човек никога не би си позволил, да отговаря на писания в статитии. Ако самата статия лъже, си има съд. Другото е бош лаф!
73
3
 
4
 
! Отговори
Ахил преди 6 години
Абе оставете момата на мира. Нека се чекне по медийното пространство,за огромна радост на чекиджиите.
72
1
 
7
 
! Отговори
Село преди 6 години
Tая малко и е бил боя............ Кой я хванеше я млатеше като брашнен чувал
71
3
 
31
 
! Отговори
подарък за Катрин преди 6 години
Я размахай, Кате, рунтавата перука,па надуй джуки и напомпай пазва.Размахай клети кокилии орлови ноктя,намацай вакли веждии почерни сини лещи,и залепи крилати мигли.Па излез на мегданаи запей песен юнашка,че рояк птици се навъди и няма кой да пази бостана.
70
1
 
25
 
! Отговори
Нанайси Катрин преди 6 години
Те на Кукеровден трудно ще я пуснат, та камо ли на сцена че и да вряка на плейбек.... Тая спешно да си смени дилъра!
69
1
 
30
 
! Отговори
ддд преди 6 години
Прилича на закъсала магистралка. За пеенето да не гошорим
68
1
 
31
 
! Отговори
От едно село преди 6 години
Малииииииии..........бабо,залости вратника и духай газеника,че караконджолите идат............!!!!!!
67
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя може да си позволи да запише песен, ама от 70 коментара тук - нито един положителен. Единственото нещо, което тази самозабравила се песона успя да направи е да докаже, че когато някой натрапва пошлост и грозота - всички единодушно го заклеймяват. Естествено, че няма да гледам клипа, защото имам естетически вкус, а тази жена го обижда.
66
1
 
35
 
! Отговори
жжг преди 6 години
Няма нищо по-лошо от грозна, комплексирана жена...Защо се показва изобщо.
65
1
 
31
 
! Отговори
боза преди 6 години
Катрин ли си Карантина ли си просто не ставаш клипа ти е пълна селяния тип Сашка Бомбашка от 90-те!
64
2
 
31
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Нямала талант! Глупости! Вижте колко добре е съчетала бял сутиен, бели бикини с бели чорапки . А, какво ще кажете? Горното ми напомни за " бял мецедес ме преследва в живота......." Абе накратко - много ку р во ляк, много нещо!
63
1
 
18
 
! Отговори
Орлин футболиста преди 6 години
Кате, ела довечера да ми попееш, а аз ще те разкрася както си знаем...
62
2
 
20
 
! Отговори
WW преди 6 години
ау че грозно! на едно място, където се чекне тая, бедрата й изглеждат като изтурбушени, само две жили. вероятно и там е пипал естетичен хирург.
61
1
 
29
 
! Отговори
MM преди 6 години
Катериноо, дано да четеш, ако не си много заета с пеене или снимане. Та, какво недoразумение си ти - косата, веждите и миглите - залепени, в очите - сини лещи, в устата - силикон, в пазвата - също, в главата - въздух.
60
1
 
18
 
! Отговори
ОО преди 6 години
Пълна нула (0)...Смях в залата, жалък напън . Който се напъва много .....накрая се .........