Оставаме... "Оркестър без име" предизвика фурор

Мюзикълът вече с втора дата - през април 2018-та
6

Снимка: Moko Solution

Най-големият български мюзикъл "Оркестър без име" предизвика фурор сред публиката, което накара организаторите да обявят втора дата - 28 април догодина. Поради огромния интерес и мащаба на продукцията, мястото отново ще бъде зала "Арена Армеец". Билетите за новото изключително въздействащо театрално-музикално представление ще бъдат пуснати в продажба в началото на следващата седмица в мрежата на Eventim.

Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински и Станимир Гъмов въодушевиха публиката в образите на любимите герои, в ролята на Рени пък своя театрален дебют направи Неделяна Христова – Нел.

Присъстващите на неповторимия спектакъл имаха удоволствието да се насладят още и на удивителния талант на Георги Мамалев в ролята на чичо Петър, Николай Урумов, Стефан Денолюбов и неговия син Филип, Георги Спасов, Божидар Попчев, Диляна Попова, Деси Моралес.

Мюзикълът под ръководството на режисьора Борис Радев изненада с впечатляваща сценография, визуална и художествена концепция. Под ръководството на Балет Нова хореографията бе на световно ниво, като сцената украсиха още детската школа на балета, формация за народни танци "Чановете", както и специално създадения за проекта танцов състав "Без име".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на участниците, радвам се на успеха.Но ако спретнат една постановка по някой култов сериал от южната ни съседка , ще пълнят зала армеец сутрин и вечер.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми е от любимите бг филми, но поздравление за успеха.
4
2
 
7
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Къде отидоха не признатите режисьори,да направят запомнящ се филм ?
3
2
 
12
 
! Отговори
dotchko преди 6 години
Чудесна новина :)
2
1
 
62
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Наистина филма е добър както и доста други от него време.Филми без апокалиптични сцени и скъпи ефекти.Нека днешните режисьори да си помислят добре дали парите са всичко.Отвсякъде реват че няма пари и за това няма филмиБих казал че няма талант преди всичко.Другото е оправдания
1
5
 
75
 
! Отговори
Kritik преди 6 години
Най-якия филм! Гледал съм го поне 100 пъти! Сцената с барабаните е трепач :) И на война съм бил но такова чудо..кокошките спряха да носят! :D Няма вече такива филми, каква е причината не знам но съвременното БГ кино е тоалетна.