Бродуейският мюзикъл Евита се отлага, новата дата – неясна

Билети могат да се връщат на касите на Eventim
29 дек 2017 15:20, Александър Попов
4
Бродуейският мюзикъл Евита се отлага, новата дата – неясна
Снимка: Арт БГ

Първото представяне в България на бродуейския мюзикъл "Евита" се отлага, съобщиха организаторите. Продукцията, планирана да стъпи на родна сцена в зала 1 на НДК на 21 февруари, се налага да промени датата на гостуването си.

Причината е логистична - удължен период на световното турне на мюзикъла в Близкия Изток през февруари поставя под въпрос навременното транспортиране на камионите с мащабния реквизит до страната ни и съответно, изграждането на сценография и декори, готови да посрещнат публиката на уречената дата 21 февруари.

В момента се договарят нови дати за 2019 г., които ще бъдат оповестени веднага щом бъдат фиксирани.

Организаторите от продуцентска компания АРТ БГ поднасят своите извинения за причиненото неудобство на почитателите на спектакъла и най-вече на феновете, вече сдобили се с билети за представлението. Всички те могат да върнат своите билети и да получат обратно парите си на касите от мрежата на Eventim, на които са ги закупили.

Повече информация може да бъде получена от Eventim  - в централния офис на билетната компания и нейните телефони. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: мюзикълЕвита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХахоЩо да са "останали с пръст"? Явно имат много почитатели и поръчки за мюзикъла и просто ще го отложат за по-късно.Това е една невероятна история,за една милосърдна жена,обичаща народа си,отдала се изцяло на него.История,създадена върху исторически факти.
3
0
 
2
 
! Отговори
Каролев преди 6 години
ЯЗЪК
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо, Филип Киркоров ще изнесе концерт вместо тях.
1
4
 
3
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
Кой ви е-ба-ва вас български фенове, най-вече американците! Вие не сте интересни за тях! Парите са малко за турнето им в България! Останахте с пръст в устата от вашите американски приятели!