Деси Добрева покори зала 1 на НДК, следва Варна

Певицата представи спектакъла "Лудо младо"
10 май 2018 16:52, Александър Попов
4
Деси Добрева покори зала 1 на НДК, следва Варна
Снимка: TOP ARTISTS AGENCY

Деси Добрева представи изключителен, пъстър и много зареждащ авторски спектакъл пред препълнена зала 1 на НДК.

Първият самостоятелен концерт на Деси Добрева в Зала 1 на НДК се превърна в грандиозно шоу, което омагьоса зрителите и ги зареди с енергията на уникална смесица от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу с участието на над 100 артисти. Завесата бе вдигната от танцьори в ефектни светещи костюми, които накараха цялата зала да затаи дъх в майската вечер.

Зрелищният спектакъл бе с участието на трупата на Нешка Робева, брас-бенда на Мишо Йосифов, Стоян Янкулов-Стунджи, Косьо Цеков от ФСБ, Нено Илиев от Romaneno Project, гимнастичките от клуб "Левски", водещи фолклорни виртуози, вокален състав от ансамбъл "Филип Кутев", духовия оркестър "Виво Монтана", формация "Жестим" и внушителната група от 50 кукери-сурвакари от Пернишко.

Деси остана вярна на себе си и свали обувките си още на първата песен, за да се впусне във вихрен танц с танцьорите от "Нешанъл Арт" на песента "Пустоно лудо и младо". Последва "Смиляна", която така завляда публиката с фолклорния хор, вълшебния кавал на Коста Генчев и нежното соло-виолончело, сякаш целеше да заплете общата енергия и да я държи здраво в народна плетеница до самия край на двучасовия спектакъл.

Публиката сякаш гледаше приказка на живо, в която се сменяха визии и герои, а "Македонската китка" обедини в пъстра черга любими македонски песни. Духовата музика вдигна градуса на настроението, последва проникновеното изпълнение на песента "Зайди". Всички аранжименти пасваха перфектно на това музикално, гласово и светлинно шоу, което буквално смая публиката.

С посланието, че в музиката няма раси, граници и достига директно до сърцето, Нено и Деси изпяха песента "Едерлези" на два езика. Любимата песен на публиката "Песен на червената шапчица" пък дойде в нова премяна.

Особено емоционално бе изпълнението на вечната българска песен "Вървят ли двама", чието послание момичетата от група "Жестим" предадоха със своя жестомимичен танц. Като изневиделица на сцената се появи огненият фламенко танцьор Стефан Николов и заедно с невероятния тъпан на Стунджи хвърлиха публиката в дълбините на танца. А емблематичните песни на Деси "Лудо Младо" и "Йовано" накараха залата да заблести в хиляди светлинки.

Неуморната певица, подкрепена от над 100 артисти на сцената в спектакъла "Лудо младо", ще гостува и във Варна на 22 юни в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта.

Тази уникална смесица от стилове, събрана в пъстро и неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина, ще достави удоволствие и неповторими емоции на варненската публика. На 22 юни ще прозвучат песни като "Лудо Младо", "Червената Шапка", "Кой уши байрака", "Море Сокол Пие" и много други.

Билети за събитието вече се продават на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Ексклузивно можете да ги намерите в интернет на www.ticketportal.bg. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Деси Добрева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Super преди 5 години
Varna ne e Sofia. Po dobre idi na turne v 4ugbina. Varna si e ostanal minuorski grad samo za minuori kakto i ostanaloto kraibregie. Koi da znae 4e vsi4ki minuori sa na moreto i lovat riba, kude riba kude i edna pevica.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно. С какво право коментирате чужд живот и кариера.
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обърканите жени. Нито семейството си задържа, нито кариера направи.