Васко Найденов, Слаткаристика, Ъпсурт... Музиката руши граници

Родни и македонски звезди се включват в One Love Tour
Обновена: 30 май 2018 10:41 | 30 май 2018 10:37, Александър Попов
3
Васко Найденов, Слаткаристика, Ъпсурт... Музиката руши граници
Графа и Васил Найденов са сред звездите тази година. Снимка: Хайлайф

След успешният тур през 2017 година, родни и македонски звезди отново ще зарадват публиката и ще събарят с музиката си границата между двете държави. Тази година One Love Tour прераства във фестивал, който ще бъде безплатен.

12-часова богата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и вокални  групи, популярни изпълнители от  двете държави, stand up комици и кулинарни  презентации ще бъдат акцентите на феста, съобщи един от организаторите Андрей Арнаудов.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете  в България, ще бъде изградена "Улица на занаятите". На нея посетителите ще могат да се запознаят с древните ни и пъстри занаяти. Така ще запазим  едно безценно наследство.

Най-голямата атракция по време на One Love Tour 2018г. е, че за първи път от старта на Фермата, ще се даде възможност, на хора извън телевизионния формат, да видят арената на игрите. Ще се изгради истинска арена и не само ще я видят, но и ще могат да премерят сили с част от участниците от Фермата, с публични личности, с телевизионни водещи и помежду  си.

Фестивалът One Love Tour стартира на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, след което ще акостира на 21 юли в Банско, на 28 юли във Варна, на 11 август в Струмица, на 7 септември в Кавадарци, на 8 септември в Русе и завършва на 5 октомври за празника на града в Стара Загора.

Стартът на фестивала на 16 юни в Скопие ще бъде в рамките на събитията, част от европредседателството на България. На откриването ще присъстват министър-председателят на Македония Зоран Заев и външният министър на България – Екатерина Захариева. Публиката ще види на сцената Златно Славейче, Любойна, Фолтин, Сашко Коцев, ансамбъл Българе, Графа, Деси Добрева, Next Time и Слаткаристика.

Програмата в София на 30 юни в Южния парк пък ще стартира с вокална група Бон-Бон, продължава с Телефон 112, а във вечерния концерт ще вземат участие Next Time, Слаткаристика, Ъпсурт и Васил Найденов.

За всеки град програмата ще е различна. Официален водещ на фестивала ще бъде Ники Станоев, а в различните градове ще участват Оратница, Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Ъпсурт, Влатко Стефановски, Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Павел и Венци Венц, Криско, и Тита със спукания дисплей само замърсяват хубавото начинание.
1
8
 
6
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Васил Найденов просто не иска да разбере, че неговото време е минало. Опитва се да се отърква в сегашни актуалности, ама не става. Няма как три генерации публика да слушат и обичат едно и също. Всяко нещо с времето си.