Ния покори "Гласът на България" и грабна 50 000 лв.

Иван Лечев отново се оказа в ролята на треньор-победител
15
Ния покори "Гласът на България" и грабна 50 000 лв.
Снимка: bTV

Ния Петрова беше коронована снощи в петия сезон на "Гласът на България". Тя се състезава в отбора на Иван Лечев, който запази короната на треньор-победител, след като предния сезон отново негов участник спечели музикалната надпревара - Радко Петров.

Ния си тръгна с голямата награда от 50 000 лева и авторско парче от Вида Пиронкова.

На финала 22-годишната софиянка се справи с конкуренцията на Виктория, Оливия и Рафаел, а на финалната права се изправи срещу Виктория Динкова от отбора на Поли Генова. Нейното изпълнение на песента "Make You Feel My Love" я коронова за победител. По-рано пък тя впечатли с интерпретация на класиката на Джо Кокър – "With a Little Help from My Friends" и с дуетното изпълнение на "По-полека". В него се включи нейният ментор Иван Лечев, както и Стефан Вълдобрев с "Обичайните заподозрени".

"Аз съм спокоен, щастлив и горд, че имам артист от световна класа в отбора си", заяви Лечев минути преди да стане ясно, че Ния е победителят в шоуто.

Ния Петрова от малка се занимава с музика, но няма музикално образование. Тя е трудов терапевт и работи с хора с интелектуални затруднения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
5
 
! Отговори
Муто преди 5 години
Мома с кахърен сурат, спечели таз годишното издание на "Гласът на България"! Тя, самата никога не си е представяла, че може да спечели такъв приз. Що за недоразумение бе таз годишният "Гласът на България", ще си берат плодовете продуцентите му! С финала се издъниха безподобно! Какво олицетворява тази тъжна мома? Карай да върви. Та, това е България - зуците!
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гледам това шоу и не знам как пее тази 22 годишна, но наистина изглежда два пъти по стара.То верно,че се казва "гласът на България"ама нали трябва и на нещо да проличаш все пак.Направи ми впечатление някой имена,като Рафаел,Ния,Виктория и Оливия.Ако родителите им си мислят,че с тия имена ще пробият в Европа и САЩ жестоко се лъжат.А не ги гледам изарадижурито.Застаряваш рокаджия,чалгарка от Чипровци,някаква лигава Поли и един измислен Граф дьо Спешен случай.
11
3
 
4
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 5 години
До Гробокопач 10 И като си помисли човек Иван Лечев за втори път топ треньор.Какво прави китарист в журито на певчевски конкурс?
10
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз гледам само Британия търси талант, там са най - добрите!И понеже тук се споменава песента To make you feel my love на Боб Дилън, вижте как едно 12 годишно дете изпълни тази балада през 2011 г., на полуфинала на Britains Got Talent . Казва се Ronan Parke. Изключителен глас. На финала завършва 2ри, но всички го считат за победител. Не само че е с ангелски глас, но и безбожно красив сега на 19 г, въобще Ди Каприо пасти да яде!! :))
9
10
 
3
 
! Отговори
Denica преди 5 години
Изфабрикувана победа! Реалният победител е друг!
8
11
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Не, че го гледам, тоя изчерпан от съдържание конкурс, но вчера му хвърлих един поглед, за да видя какво ще измислят на финала. Победителката реално е Виктория. Беше и подбрана, много добра песен, в която тя показа изключителни качества, докато песента на Мия, не разкри върховите й възможности. И като слушам изказванията, и подбутванията, които и правеха, титлата незаслужено бе отнета от Виктория. Това не бе състезание, режисиран сценарий.
7
7
 
19
 
! Отговори
Мелена преди 5 години
Много хубаво пее Ния браво!!!! Радвам се че е спечелила.
6
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не знам защо победителката не ми е симпатична...просто и липсва харизмата на физическото привличане и чар
5
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като е спечелила? Някой да е чувал за Радко Петров, победителят от предишния сезон? Една Сърбия дава по-голям шанс за изява на музикалните си таланти!
4
7
 
7
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До *** 3 *** , а помниш ли едно време какъв страшен конкурс имаше ? Тромбата на Вили.Ех отминали мизерни времена...
3
8
 
25
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Нищо против Ния.Но съм изненадан че е само на 22г. Бях готов да са обзаложа, че е поне на 42г. Добре че не го направих.
2
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много слаб сезон
1
10
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Победи най-добрата. Това е може би единственото смислено музикално предаване.