"Гласът на България" събра отново Михаела и Павел

Певицата ще замени като треньор Поли Генова
8
"Гласът на България" събра отново Михаела и Павел
Снимка: Гласът на България

Михаела Филева и Павел ще бъдат отново заедно. Но няма да делят пак един покрив и легло, а ще бъдат част от новия сезон на "Гласът на България".

Михаела ще наследи на треньорския стол Поли Генова, която се залюби с чужденец и вероятно няма възможност да поеме ангажимент за шоуто.

Останалите треньори остават същите - Владимир Ампов–Графа, Иван Лечев и попфолк изпълнителката Камелия.

"Познавам Михаела като музикант и вярвам, че нейната лична история и енергията, която излъчва, ще вдъхновят младите талантите да покажат най-доброто от себе си на сцената и ще им помогне да повярват в мечтите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите", коментира носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.

"Впускам се в това предизвикателство с огромна емоция и ще се опитам да бъда максимално полезна за талантите. Не беше толкова отдавна времето, в което бях "от другата страна", и знам точно какво е усещането, какви са притесненията, несигурностите  и емоциите на участниците. Знам и как могат да бъдат преодолени", заяви от своя страна Михаела Филева.

Водещи на музикалното шоу, което ще стартира през пролетта следващата година, отново ще бъде тандемът Павел и Венци, а продуцентите обещават промени в регламента и нови елементи във всеки един етап от шоуто. Голямата награда ще бъде 50 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Джамал Шлонга преди 5 години
Михаела Филева: "впускам се с голяма емоция..", както като ядеше отдолу саламусвара.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната тъпoтия!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами какво друго да ппредлагат, това си го иска обществото.
2
5
 
5
 
! Отговори
кофи преди 5 години
Поредното тъпо предаване. За толкова много години само едни и същи предавания се въртят по тази скапана телевизия без да пуснат нещо ново. Явно като зрителска аудитория Бтв са се ориентирали към пенсионерите които ще гледат онези двамата татуирани до мозъка на костите си ненормалници.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ?