Кралят на валса Андре Рийо се завръща у нас

Той ще представи нова програма в "Арена Армеец" на 8 юни
28 ное 2018 15:37, Александър Попов
14
Кралят на валса Андре Рийо се завръща у нас
Снимка: BG Sound Stage

Андре Рийо, известен като "Кралят на валса", събра над 700 000 зрители на концертите си през тази година и така тя се превърна в най-успешната му досега. България също бе част от неговата световна обиколка.

През юни холандският цигулар представи невероятния си спектакъл пред близо 22 000 български почитатели на два концерта в София, като се превърна в първия изпълнител, продал "Арена Армеец" за три дни.

На 8 юни Андре Рийо се завръща в София със своето фантастично шоу и напълно нова програма като част от световното си турне през 2019 г., съобщиха организаторите от BG Sound Stage.

"Музиката и особено валсът  са много важна част от моя живот. Ако някое музикално произведение докосне сърцето ми, то тогава ще докосне и вашите сърца. Музиката ми позволява да покажа радостта от живота и да даря усмивки на света. Всичко е позволено в моите концерти - и смях, и плач, и танц, и пеене. Емоциите са тайната на моя успех", споделя Рийо.

Заедно с 60-те музиканти от неговия оркестър "Йохан Щраус", който е най-големият частен оркестър в света, харизматичният холандец обикаля петте континента повече от 30 години.

Билетите за концерта му на 8 юни са в продажба от днес, 28 ноември, в системата на Иветим и на www.andrerieu.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Разнопосочно преди 5 години
Добър цигулар , създава настроение.Понякога го избива на кич и в името на келепира свири в огромни зали с отвратителна акустика.Гледал съм 4 негови концерта на живо и само един беше в зала с подходяща акустика.Другите бяха в зали по големи от мутро хамбара у нас и с отвратителна акустика.Същите ги имам на компютъра и разликата в звука е огромна.Такива хамбари са за рок или чалга , но не и за претенции на класическа музика.Освен това цените на билетите са прекалено високи даже и за зап. стандарт
11
1
 
7
 
! Отговори
Прекрасен е! преди 5 години
Обожавам Андре Рийо и вече си поръчах билетите! А на всички критикуващи само да кажа, че най-популярният валс в света - Валс 2 е написан от най-елитарният и труден композитор Шостакович. Така, че по-леко с изказванията за валса като вид лека класика. Да, валсът е лека и приятна класика, но това не го прави по-малко стилен, изискан, изящен и прекрасен.
10
11
 
1
 
! Отговори
селянин преди 5 години
Няма лошо РИЙО ще събере много селяни от София и страната в залата , които да гледат умно.
9
1
 
13
 
! Отговори
Жо преди 5 години
АРЕНА "АРМЕЕЦ" е спортна зала и акустиката по "горните етажи" е с ужасно ехо.Който иска класическа музика- в зала България или в Операта.
8
5
 
4
 
! Отговори
Асан Арийо преди 5 години
- Тоя е нищо! - Моят брат ВайВалди съм го виждал да свири 4-ри сезони на медни жици с ножовка, далекопроводно!
7
1
 
7
 
! Отговори
До 7: преди 5 години
Съгласен съ за качеството на музиката, но за всеки влак си има пътници. Популяризирането на класическата музика с по-лесно смилаеми форми също е добре.Поне на неговите концерти няма хора, които да се дрогират, пият и след това да се бият и чупят.
6
7
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
До СмехАбе ***. Виж му декорациите и т.н и най вече музиката. Едно ниво над луна парка в Орландо . Публика има за всичко. Пайнерките да не би да умират от глад, пеят та се късат.
5
9
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
До СмехНямам против човека, но...ако имаш как, запознай се малко и проучи сред истинсите музикални среди.Там мнението е, че този цигулар е нещо като чалгаджията на класическата музика, ведно с Клайдерман.Да, събира хора...представя лесносмилаема музика на хората, които не са така запознати с класиката, но...до там.Останалото си е кич, както е отбелязал колегата по-долу.
4
5
 
23
 
! Отговори
почитател преди 5 години
Невероятен ! Гледах го на живо във Виена ! Изключително красиво изживяване. За този човек няма граници в музиката !
3
2
 
22
 
! Отговори
Смех преди 5 години
До ШибиРибиАми ти си пиши кич се сипе на парцали, а човекът обикаля по целия свят повече от 30 години. Обичан, желан, аплодиран...А ти си пиши, пиши
2
17
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Кич се сипе на парцали ама щом го харесват хората нема лошо, поне не е пошлотия.
1
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какво