Андре Рийо разпродаде Арена Армеец, обяви втори концерт

Кралят на валса и неговият оркестър на сцената и на 9 юни
13 фев 2019 13:23, Александър Попов
12
Андре Рийо разпродаде Арена Армеец, обяви втори концерт
Снимка: БГ Саунд Стейдж

Поради огромния интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо обявява втори концерт в София - на 9 юни в зала "Арена Армеец". Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър "Йохан Щраус" ще свирят на стадиона в Амстердам преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.

Андре Рийо започна началото на годината силно, като обяви 100-ия си концерт на големия площад Ваерхоф в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град. Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си на открито. А за миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.

Грандиозните спектакли за този сезон в София са с нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип.

Концертите на харизматичния Рийо се отличават с пищност и съчетават добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, фин хумор и неповторимото присъствие на маестрото.

С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.

Партньор на концертите от българска страна е промоутърска агенция БГ Саунд Стейдж. Билетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg и www.andrerieu.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Андре Рийо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Разбира се! Иначе как ще се почувстваш специален. Естествено, че ще се слуша само класическа музика и всичко, писано след 1910, ще е лошо, пошло и гадно...
9
4
 
1
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
- Този Андре Рийо защо е толкова отвратително-антипатичен?
8
2
 
3
 
! Отговори
марин преди 5 години
аАна Вас ви трябва да се върнете в 5 клас, за да се справите с неграмотността си! :) Личи си, че нито разбирате от класическа музика, нито сте посещавали часовете по български. После Андре Рийо бил Азис.
7
1
 
6
 
! Отговори
стефан преди 5 години
До българкаБила съм на концерт в Мюнхен и после в София. Няма абсолщтно никаква разлика. Различни са само тези в Маастрихт!
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Истинска класика не се свири в спортни зали.--а като я слушаш "класиката", пиеш ли си шампанското с вдигнато кутре ?
5
5
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
качеството се продава добре дори и през сиромашки временаколко ли *** ще отидат на концентарта претендирайки позирайки парадирайки че разбират нещо от музика? а директно след валса отиват в чалготеката да запънят същината си за още няколко часа
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да има приемственост при класическата музика е необходимо разчупване на стереотипите. Не може всички да сме с фрак и папионка. Светът се развива, а кавъри има на почти всичко. Нов поглед на класическата музика дава по-добро разбиране от аудиторията.Gerade läuftАндре Рийо е и виртуозен цигулар и маестро диригент и много голям артист. Виждал съм как прави музикални скечове и съм се смял от сърце.André Rieu & DJ Ötzi - Ein Stern der deinen Namen trägt (Live in Maastricht)
3
6
 
9
 
! Отговори
българка преди 5 години
Андре е шоумен. Обаче концертите му в източна Европа са като постна пица в сравнение с тези в западна Европа, Латинска Америка и Австралия. Гледала съм го и съм го слушала няколко пъти на живо, включително миналата година в София - не си заслужава честно казано. За съжаление си личи, че нас, източноевропейците, ни смята за втора категория хора. Много е кофти усещането.
2
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комерсиални спектакли за плебса.Истинска класика не се свири в спортни зали.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истински трудолюбив служител на класическата музика който носи реална практическа полза на хората! Андре Рийо е Азис на класическата музика, на хората точно такова нещо им трябва за да започнат да се приповдигат към музиката а Андре Рийо им я принизява до нивото на масите. Много хора които са отишли днес шоуто на Андре Рийо, утре ще пожелаят да отидат да концерти на Гергиев, Мути, Озава.