Bond с концерти в още два града у нас - във Варна и Бургас

Ще направят световна премиера на композиции в София на 26 март
22 мар 2019 10:22, Александър Попов
4
Bond с концерти в още два града у нас - във Варна и Бургас
Снимка: ZAPP Entertainment

Две чисто нови композиции ще представи Bond по време на грандиозния си концерт в зала 1 на НДК на 26 март. Парчетата ще бъдат изсвирени за пръв път не само пред родната публика, а и в световен мащаб.

Най-успешният дамски струнен квартет в света ще открие бляскавото шоу у нас със "Zadok" - първата от двете нови композиции, написана от самите Bond в съавторство с известния английски продуцент Кевин Малпас.

В сетлиста, съдържащ повече от 20 парчета, представящи най-доброто от световно признатото им творчество попада и "Panthera" - втората песен със световна премиера в зала 1.

Четирите дами са планирали разходка из София с цел разглеждане на местната архитектура и изследване на контрастите на различните епохи, оставили своя отпечатък в града, съобщиха организаторите от ZAPP Entertainment.
Музикантките са проявили интерес да видят Паметника на съветската армия, "Александър Невски", Руската Църква, сградите от царско време и други забележителности.

Колкото до програмата и менюто на Bond, красавиците ще заложат предимно на цитрусови плодове, ароматни чайове, джинджифил, хумус и други здравословни изкушения, които предпочитат да консумират.

След грандиозния музикален спектакъл в София на 26 март, квартетът ще се отправи към Пловдив за концерта си на 27 март в комплекс СИ’ЛА.

Поради големия интерес Bond ще изнесат още два концерта у нас. Двата нови града, които ще имат удоволствието да ги чуят на живо са Бургас - на 11 юли в Летен театър и на 12 юли в морската столица Варна. Билетите за двата града ще могат да бъдат закупени от 22 март в мрежата на Ивентим.

Билети за събитията в София и Пловдив могат да се открият в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: BOND
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
В грешка си, още преди 20 години идваха в България. Още като прохождаха като квартет.
1
2
 
7
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Тези одъртяха и най-после откриха и България :)