Симона Загорова: Няма как всички да ме харесват!

Младата изпълнителка е доволна след "Гласът на България"
Обновена: 6 юни 2017 18:01 | 6 юни 2017 16:15, Александър Попов
46

Снимка: bTV

Симона Загорова отпадна на крачка преди финала на "Гласът на България". Нейното участие бе следено под лупа, защото е дъщеря на Глория. Имаше спекулации, че всичко е нагласено, дори прогнозираха, че ще е първа заради "връзките й". Е, не стана, но пък младата изпълнителка определено излезе от сянката на майка си и впечатли с представянето си.

Какви са чувствата два дни след отпадането ти на полуфинала?

Емоциите не са като на сцената, но се чувствам добре, доволна съм от своето представяне. Да достигнеш до полуфинал в "Гласът на България" не е никак малко като постижение. Моят път като изпълнител тепърва започва, нямам за какво да съжалявам.

Каква беше целта ти да участваш в подобно шоу, ти все пак си била на сцената и преди това?

Исках да опитам тръпката на такава голяма сцена, да бъда сред силна конкуренция. Няма да скрия, че исках да се представя като самостоятелн изпълнител, да ме оценят като Симона Загорова. И да изляза от сянката на майка си.

Това, че си дъщеря на Глория попречи ли ти по някакъв начин?

Наясно съм, че няма как всички да харесват майка ми и мен. Има такива, които ни се радват, има и хейтъри. Но аз гледам да не им обръщам внимание. В крайна сметка всеки гледа собственото си развитие. Няма от какво да ме е срам.

Не става въпрос за срам, а за това, че твоето участие се гледаше под лупа?

Да, сигурно го има този момент, но не смятам, че това ми е помогнало или попречило. В шоуто излизаш и те оценяват по това какво и как си изпълнил, а не кой ти е родител. За мен бе важното да усещам подкрепата на семейството си и тя беше факт.

Мислиш, че участието в музикално риалити е трамплин за бъдеща кариера? Има доста примери с великолепни гласове, които потъват след подобни формати.

Да, смятам, че е трамплин. Излизаш пред жури и публика и показваш възможностите си пред много голяма аудитория. Разбира се, всеки сам кове бъдещето си и от него зависи как ще продължи.

Ти към каква музика ще се насочиш, ще следваш ли стъпките на майка ти?

Не, няма да следвам ничии стъпки. Неведнъж съм го казвала, че имам амбицията да изпълнявам поп музика и всичките ми усилия ще бъдат насочени натам.

Как реагират твоите близки след участието?

Всички много ми се радват, подкрепят ме, което най-важното за мен.

Баща ти (Илия Загоров - б.а.) реагира доста остро след отпадането ти, най-вече на тема гласуване...

Нормално е да е бил по-емоциален в такъв момент, но в крайна сметка "Гласът на България" си има регламент и трябва да приемем зрителския вот.

Изправи се срещу Сара Сюзет, какво не ти достигна?

Тя е страхотен изпълнител, която е доста по-опитна на сцената. И това си личи. Има хубав глас. Аз няма от какво да съм недоволна от нашия сблъсък, но все пак решението бе взето от публиката и няма място за повече коментари. Пожелавам й успех.

Имаш ли чувството, че българите обичаме да подкрепяме повече чужденците?

Не мога да коментирам дали сега е било така, защото Сара е добър изпълнител и всеки може да я подкрепи.

Кой е твоят фаворит от четиримата, които ще се борят за голямата награда?

Категорично - Радко. Той е моят фаворит от самото начало и ще стискам палци за него на финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
17
 
! Отговори
някой преди 6 години
До Анонимен 17За съжаление чалгата вече официално присъства в живота ни.Забележете: В "Като две капки вода" чалга изпълнителка е класирана на второ място, както и чалга песни по време на представянията; в "Гласът на Б-я" - чалга певица в журито, както и чалга песни в конкурса; да не говорим за медиите - непрекъснато ни информират за какво ли не в техния "скромен" живот.А подрастващото поколение попива всичко това и никак не е чудно как младите подражават на чалгарите и те са техните идоли.
11
5
 
21
 
! Отговори
Grammar nazi преди 6 години
"Не, няма да следвам ничий стъпки."Днес.бг отказва да се поддава на манипулаций и да прави предварително редакций в неграмотните си публикаций.
10
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес ми дойде в повече от чалгари.От сутринта Мичето Илиева-с косматите ноздри,после Десито с ненаситната фуния,сега пък на баба Глория протежето......абе само за Злата *** още нище не е излязло днес,ама не е късно !
9
11
 
6
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
До ШибиРибиНяма да ти стигне социалната помощ за нея...
8
6
 
19
 
! Отговори
РусенецЪ преди 6 години
Питай мама за случките в гаровия подлез :) Със Стефка бяха партия. А още по конкретно - мама прави ли "любов" с представител на мешарето :)
7
7
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Напъва се момичето да...пее,ама няма талант,не му идва от...вътре.Моят съвет е,от сега да си смени...амплоато;певици...много,а тя с нищо не впечатлява.
6
6
 
22
 
! Отговори
Симона Загорова преди 6 години
Друго си е мама носи, тати меси :)
5
18
 
11
 
! Отговори
Бат Кольо преди 6 години
Браво Симона , страхотна си.
4
5
 
24
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Тя стигна по далеч от колкото и се полагаше...На предичните елиминации по едно време така изфалшивя че Глория взе да се кръсти.Имаше голяма подпирачка от на майка и феновете....Да излезна от сянката на майка ми...каква сянка,какви 5 лева...
3
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никои не се интересува от теб б.*** к.рвенски
2
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя пък е тази? Поредната еднодневка? Аз като не гледам телевизия и изглежда съм изпуснал нейната особо. Нищо, след 2 седмици никой няма да се сеща за нея.
1
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
E как да те харесват ,като си антипатична!!