Петя Павлова е "Свръх-жена"

С новото си парче Петя смята да атакува всички световни класации
13 юни 2005 15:35,
 Петя Павлова е "Свръх-жена"
Сексапилната Петя ще атакува световните класации
Доскоро известна повече на запад под псевдонима Пети Пол, атрактивната Петя Павлова атакува класациите с многообещаващ сингъл.

Superwoman“ отново е дело на интернационален екип. Песента е написана от италианеца Алфредо Виоланте и англичанина Лайнъл Сегал. Продуценти са момчетата от Дийп Зоун Проджект, а пък клипът, който предстои да бъде заснет, вече има готов сценарий – дело на американския филмов режисьор Джеси Стийл. Клубната версия на песента пък е ремиксирана от популярния DJ Supernova.

В предишното си парче “Mirage” сексапилната Петя отново бе заложила на разнообразен екип. Тя бе записала песента си в Берлин, после  бе дообработена в Америка от продуцента на Миси Елиът, а накрая бе довършена в Холивуд от един от най-добрите специалисти в музикалния бранш – Джеф Кинг.

Освен това песента бе ремиксирана в няколко варианта от популярните напоследък български ди джеи и продуценти PornoBPM, като един от тези ремикси стана изключително популярен в Германия.

С новото си парче Петя смята да атакува всички световни класации. Тя е един от малкото музиканти, които пускат синглите си на пазара в CD формат, което е нетипично за България. Диска с песента "Superwoman” ще излезе на пазара през месец юли, а третият албум на блондинката се очаква на 17 октомври.

Парчето може да бъде прослушано до 21 юни от официалния сайт на Петя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание