Петя Павлова е "Свръх-жена"

С новото си парче Петя смята да атакува всички световни класации
13 юни 2005 15:35, Кирил Христов
 Петя Павлова е "Свръх-жена"
Сексапилната Петя ще атакува световните класации
Доскоро известна повече на запад под псевдонима Пети Пол, атрактивната Петя Павлова атакува класациите с многообещаващ сингъл.

Superwoman“ отново е дело на интернационален екип. Песента е написана от италианеца Алфредо Виоланте и англичанина Лайнъл Сегал. Продуценти са момчетата от Дийп Зоун Проджект, а пък клипът, който предстои да бъде заснет, вече има готов сценарий – дело на американския филмов режисьор Джеси Стийл. Клубната версия на песента пък е ремиксирана от популярния DJ Supernova.

В предишното си парче “Mirage” сексапилната Петя отново бе заложила на разнообразен екип. Тя бе записала песента си в Берлин, после  бе дообработена в Америка от продуцента на Миси Елиът, а накрая бе довършена в Холивуд от един от най-добрите специалисти в музикалния бранш – Джеф Кинг.

Освен това песента бе ремиксирана в няколко варианта от популярните напоследък български ди джеи и продуценти PornoBPM, като един от тези ремикси стана изключително популярен в Германия.

С новото си парче Петя смята да атакува всички световни класации. Тя е един от малкото музиканти, които пускат синглите си на пазара в CD формат, което е нетипично за България. Диска с песента "Superwoman” ще излезе на пазара през месец юли, а третият албум на блондинката се очаква на 17 октомври.

Парчето може да бъде прослушано до 21 юни от официалния сайт на Петя.


Спонсорирано съдържание