Певицата Рейхан почина в Правителствена болница

Певицата катастрофира край Севлиево на 23 юли
27 авг 2005 12:31,
Певицата Рейхан почина в Правителствена болница
Снимка: "Пайнер"
След тежко боледуване, причинено от автомобилна катастрофа, на 25.08 почина Рейхан. Смъртта е настъпила в ранните часове на деня, съобщиха от „Пайнер“.

Певицата катастрофира край Севлиево на 23 юли. Тогава на място почина приятелят й Мартин Кискинов - Кезо и пътуващият на предната седалка музикант от орк. "Кристал".

Рейхан бе с тежка черепно-мозъчна травма, счупен таз, разкъсан пикочен мехур и голяма белодробна травма. Веднага бе настанена в болницата в Севлиево в състояние на кома и апаратно дишане.

В Габровската болница на певицата бяха направени поредица от операции, които стабилизираха състоянието й. Това позволи Рейхан да бъде преместена в "Пирогов", където лечението й продължи. Певицата се стабилизира и излезе от кома, но лекарите я поддържаха в медикаментозна наркоза.

Преди няколко дни Рейхан бе преведена в Правителствена болница в относително стабилно състояние. Надеждите на лекарите бяха големи и жизнените показатели на певицата се стабилизираха.

На 25 август обаче състоянието й внезапно се влошило. Крехкият организъм не е издържал на травмите и въпреки активната реанимация към 5 часа настъпил фаталният край. Музикална компания "Пайнер" и телевизия "Планета" тъгуват за младата певица.

Вестта за смъртта на Рейхан завари екипът на националното турне "Планета Прима 2005" на път за Сливен. Режисьорът Людмил Иларионов – Люси не можа да скрие сълзите си и сподели, че твърдо е решен да заснеме последната си дуетна песен с Рейхан. "Обичай ме" ще се появи на видео, а в него Рейхан ще присъства със свои снимки и кадри от видеоклипове.

Утре вечер концертът в Сливен ще започне с минута мълчание в памет на 19-годишната певица, отишла си така рано от този свят.

Телевизия "Планета" благодари на многобройните фенове на Рейхан, които през дните на нейното боледуване не преставаха да я подкрепят, да й вдъхват сили и да обичат песните й.

Рейхан ще продължи да живее в сърцата на приятелите на модерния фолк с песните, които е изпяла и с видеоклиповете, които телевизия "Планета" ще излъчва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание