Новите тийн идоли

Представете си Пеньо от Биг Брадър клониран 4 пъти и ще добиете представа за новата музикална сензация, която тресе Европа
10 ное 2006 14:22,
Новите тийн идоли
Преди да си помислите, че мацката на преден план е яка, трябва да знаете, че тя е той. Снимка: Вирджиния рекърдс
Ако не вярвате, че Пеньо от Биг Брадър може да стане звезда, жестоко сте се объркали. Да си много млад и много женствен е невероятно печеливша комбинация. Доказателства за това са новите тийн звезди, които вече прегазиха Германия и се насочват към обширните световни пазари.

Tokio Hotel са няколко момчета на видима възраст около 13, но не се тревожете! Най-младите членове на състава са близнаците Том и Бил, които преди два месеца са отпразнували седемнайстия си рожден ден. Най-възрастният член на групата дори е пълнолетен.

Все пак се очаква половият диморфизъм вече да си е свършил работата в тази възраст, но уви, не е точно така. Особено вокалистът Бил лесно може да бъде сбъркан с някоя готина млада тийнейджърка, пък и той, като родния Пеньо, се чуди какво се е родил и не знае кое да подчертае в себе си, мъжкото или женското.

Момчетата знаят как да привличат внимание, защото дебютния им албум “Schrei” е станал двойно платинен в Германия и върви със страшен успех в околните немскоговорящи страни. Младите звезди не скриват, че често повдигат настроението с енергийни стимуланти, като енергийни напитки, а по купоните дори си позволяват Кока-Кола с малко сладък ликьор.

Tokio Hotel вече набират солидна фенска маса и в България. Сега и българските фенове ще могат да си  закупят първия им албум. Дискът ще се продава на цена от 13.99 лв., която е най-ниската в Европа. Ако си закупите албума, дори ще можете да участвате в томбола с награди, сред които има тениски, ленти за ръка, раници и други. Естествено, всички те ще носят логото на Tokio Hotel.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание