Най-амбициозната родна поп русокоска е готова за Евровизия

Петя Павлова представи първия си албум, хвърли смут с еротичен календар и предстви парче за участие в Евровизия
3 яну 2007 16:55,
Най-амбициозната родна поп русокоска е готова за Евровизия
Петя пя на живо, при това доста рагорещено, за радост на посетителите. Снимка: T4
Петя Павлова, която се прочу като една от най-неуморните изпълнителки в България, работеща само с чужди продуценти и екипи, представи първият си албум “Runaway”.

Това се случи в столичния клуб Bedroom, където Петя (преди време се зовеше под псевдонима Пети Пол) събра близки и приятели. Петя отпусна глас и изпя следващия си сингъл “Obscenely Delicious”.

Първият сингъл на русокоската “Going Down” е песен писана специално за Бритни Спиърс, но българката води люти битки за да се добере до правата за нея.

Певицата се опитва да вдигне стандарта на българската поп музика, като работи само със западни композитори и продуценти.

Все пак тя не забравя и родната продукция. Песента “Runaway”, на която е кръстен и албума, е направена изцяло от български екип и певицата се похвали, че с нея ще участва в конкурса Евровизия.

Сред гостите на партито бяха Графа, Роро - водещ в телевизия MAD и дълги години лице на MM TV, Иван Несторов – Амебата - президент на Sofia Music Enterprises, Иван Лечев, Денис Ризов - китарист на АХАТ и много други.

Петя подари на всички гостуващи и календар за 2007-ма година с нейни горещи фотоси, както и албумът й. “Runaway” вече е на музикалният пазар и се разпространява от собствената музикална компания на Петя – Мах Music.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание