The Exploited донесоха анархия в София

Истински пънк концерт се състоя вчера в София, макар че не всички банди бяха точно пънкарски
21 юни 2007 12:01,
11
The Exploited донесоха анархия в София
Уоти може да е на годинки, но на сцената скачаше като младеж. Снимка: mp3.bg
Истински пънк концерт се състоя вчера в София, макар че не всички банди бяха точно пънкарски. Организатори бяха Тангра мега рок, които успяха да препълнят зала Христо Ботев преди три месеца, когато поканиха Toy Dolls. В интерес на истината, зала Универсиада вчера не беше препълнена, но това е обяснимо с прекалено натоварената концертна програма тези дни - нещо на което въобще не сме свикнали.

Началото на концерта бе дадено от Бистришките баби и техните внучки. Публиката бурно ги аплодира, докато изпълняваха песента "Митре ле", което показа, че дори пънкарите имат уважение към бабите, които са признати официално за национално богатство.

След тях на сцената се появи и българската група Ebanizm, която раздвижи залата с хита си "Яденье и пиенье"

Веднага след това на сцената излезе една истинска рок звезда в  лицето на Ник Оливери и бандата му Mondo Generator. За единия час, с който разполагаше, групата изпълни близо 15 парчета и купонът започна да се заформя с пълна сила.

Четвърти на сцената излязоха Harmful - групата на Били Гулд от Faith No More, която също разполагаше с един час и не си губи времето.

Пети по ред се качиха родните хип-хоп лидери Ъпсурт, заедно с Торпедо от Ботунец. Едни от най-комерсиалните и едни от най-забавните песни на Ъпсурт бяха изпълнени с метъл аранжимент, като почти цялата публика се изкефи страхотно на изпълненията.

Все пак имаше хора, които чакаха The Explioted с голямо нетърпение (или просто не харесват много Ъпсурт) и замеряха Хазарта, Буч и Бат Венци с каквото им попадне. Те от своя страна не им останаха длъжни и започнаха да мятат ролки тоалетна хартия към публиката, която им ги връщаше набързо. Така се заформи кратка престрелка между сцената и публиката, преминала без пострадали и изцяло в добър тон - само с леки закачки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
EnsiferuM преди 15 години
Ах , господин Христов , излагате се със статии за жалки пънкчета , пълни Retard-ди :D
9
0
 
0
 
! Отговори
Polya преди 16 години
Yako, poveche kontzerti za vsichki fenove!
8
1
 
0
 
! Отговори
Thor's Hammer преди 16 години
Браво! Яко е било! 14\88
7
0
 
1
 
! Отговори
klaus преди 16 години
Seeexxxx and violenceee
6
0
 
0
 
! Отговори
Devil преди 16 години
Пънко нема да умре, той само така си мирише :). Иначе евала на Гарелов за натоварената концертна програма, всяка година така да е, за всеки по нещо!
5
1
 
0
 
! Отговори
Янко преди 16 години
PUNK'S NOT DEAD, откакто съществува тази фраза, то пънка вече е умрял!
4
0
 
0
 
! Отговори
Диляна преди 16 години
Оффффф простотии....
3
0
 
0
 
! Отговори
roshko преди 16 години
За *** пишещ на латиница,искам да те питам само едно нещо-защо?Можеш ли да кажеш с кого се сбихте???Защото там нямаше хора от анархистките организаций. *** фашисти!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
sex&vilionce преди 16 години
Tiq smeshnici nemogat da se stqgat za boi maikata im ebahme,draznq se samo che ot tqh skochiha mnogo malko hora.Inache upsurt se spraviha dobre spored men.
1
0
 
0
 
! Отговори
Trin преди 16 години
Че беше пънк, беше пънк. Даже и истинско сбиване имаше.Ама по време на бабите, пънкарите пиеха отвън и се стягаха за бой. Радвахме им се тези, които бяхме вътре ;)