Супернова

Или защо след представянето на новия албум на Невена Цонева за първи път от доста време спахме спокойни за бъдещето на българския поп
19 ное 2007 15:02,
31
Супернова
Тя може да пее! Снимка: Dnes.bg

Виж снимки от премиерата на "Без страх"

Тези дни излезе новият албум на Невена Цонева, бяхме на официалното му представяне и сме ужасно доволни. Защото най-после имаме повод твърдо и аргументирано да изразим мнението си и да се отървем от всички неразбирателства, които витaеха доскоро във въздуха.

Определено доста хора не бяха съгласни, че точно тя трябва да спечели Мюзик Айдъл.

Самите ние не бяхме сигурни, че тя пее най-добре, най-малкото защото в редакцията всеки харесва различно пеене и различни гласове.

Когато се намеси последният кръг на победата, “кючекът” и визията, ние тотално се отказахме да спорим и консенсусът беше заровен редом с томахавката.

След това отново се поразцепихме около първата й песен след победата - дуетът със Слави – според някои доста приятен, според други – откровено чалгаджийски.

Обаче след премиерата на албума й наистина никой не може да отрече – Невена е прекрасна млада певица с огромно бъдеще и засега - в подходящи продуцентски ръце.

И честно казано ужасно се радвам, че най-накрая в българското пространство излезе изпълнителка, която е млада, очевидно добре изглеждаща и която МОЖЕ да пее.

Сис сигурност има много като нея. Но важното е, че тя е пред нас. Има нов албум и той е добър, модерен, много поп (без фолк) с елементи на R'n'B. Звучи не по-зле от първите албуми на Бранди или Алия и впечатлява с модерен звук.

В него са адски заразителните хитови “За тебе песен нямам”, “Все така”, “Всеки път обиквам те” (feat. Теодор Койчинов) и ужасно впечатляващо изпятата безумно трудна и безумно добра балада “Some kind of miracle”, написана от Даян Уорън.

По песните в "Без страх" са работили композитори от цял свят, текстовете са дело на Ваня Щерева, Руши Видинлиев, Ивайло Вълчев и Лора Владова, а музикалният продуцент е Миро Гечев.

Самата Невена е една хубава надежда по пътя на събуждането на българските продуценти и осмислянето на правене на музика сред музикантите.

Доволни и щастливи, след като ни отнесе на премиерата с глас, пеене, чудесен стайлинг и сценично присъствие, за първи път от доста време спахме спокойни за бъдещето на българския поп. Защото в него има нова звезда.

И то от истинските, които се основават не на връзките на PR-a си и силиконови прелести, а на таланта си.

Да ни е честита!

Невена е на nevena.mp3.bg
Можеш да гледаш клипа на "За тебе песен нямам" ексклузивно в mp3.bg.
Можеш да си купиш албума й оттук

А на 24 ноември (събота) oт 17.00 до 18.00 часа в музикалния магазин Александра Видео Шок на площад „П.Р.Славейков”, Невена ще се срещне с феновете си, и те ще могат да си вземат автографи и да се снимат с нея. Първите 25, които си купят албума й тогава, ще получат и специален подарък от нея.

Виж снимки от премиерата на "Без страх"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
koq e taq nevena?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
li4no ia poznavam( i hi4 ne se gordea), i e po dobre da pee, ama da ne govori, 4e milata e mnogo typi4ka.
8
0
 
0
 
! Отговори
да си го на*укате! преди 16 години
Абе на вас кой ви плаща да пишете негативни коментари бе пу*тьовци!Първо Елена не оценявала нещата правилно, сега ги оценила и PR-те са виновни. На вас х*я в *** ви е виновен. Защото знаете колко сте некадърни и че за вас бъдеще няма и просто си изливате гнева върху някой по-успял от вас.На мен ми харесва как пише Елена. Колкото до мнението й за Невена, като цяло съвпада с моето. Но дори и да се различаваше, това не би ми дало право да се гавря с нея и да я плюя!*** хейтъри!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Радвам се за успеха на Невена. Тя си го извоюва с талант и много работа. Пожелавам й много успехи, време беше нещо стойностно да се появи в българската забавна музика. Браво, продължавай да ни радваш.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Или защо Пенева е гъзолизец!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
ozzy преди 16 години
Че Невена може да пее,това е ясно-почти толкова ясно ,колкото че изглежда страхотно.....странното е в това,от кога в този сайт взеха да разбират от музика-винаги съм се учудвал от музикалната неграмотност не някои ,,журналисти'' тук(((не е ли по-добре да си гледате жълтините,защото всяка реклама тук направо си е антиреклама,иначе PR-те на Невена хубав текст са ви изпратили-просто не е трябвало да слагате свои думи...
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Na men li4no Nevena pyk izob6to ne mi xaresva. O6te dokato te4e6e Musik idol , iskax da spe4eli Teodor.Kefe6e me kak pee, a tazi e tolkova tratlesta i s tezi byzi, i samo kre6ti na mikrofona
3
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 16 години
На този сайт всичко му се струва ЧАЛГАДЖИЙСКО.Незнам какво намират под тази дума авторите тук, но ако това е пошлост, първо да Се погледнат какви пошли заглавия поставят понякога и тогава да дават оценки.
2
0
 
0
 
! Отговори
pe6o преди 16 години
mislia 4e "adski ujasno" prekaliva6 s adski, ujasno i bezumnoooprestarava6 se...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Невена е прекрасна млада певица с огромно бъдеще и засега - в подходящи продуцентски ръце ..... ХАХА .. защо не публикувате договора й с продуцентите за да видим всички колко са подходящи продуцентските ръце?