Отиваме с DJ на Евровизия

Песента "DJ, take me away" ни представя на „Евровизия“ 2008
24 фев 2008 11:26,
147
Отиваме с DJ на Евровизия
Deep Zone Project заминават за Сърбия, стискаме палци. Снимка: БГНЕС

Песента "DJ, take me away" на „Deep zone project” и Балтазар ще представи България на финала на конкурса „Евровизия“ 2008, който ще се проведе в сръбската столица Белград с финал на 24 май.

Победителите бяха обявени от Стоян Янкулов и Елица Тодорова, които им пожелаха да спечелят голямата награда.

12 песни се състезаваха в събота вечерта за спечелване симпатиите на зрителите, които с телефонен вот определиха победителя.

България за четвърти път ще участва в конкурса „Евровизия“.

Миналата година в Хелзинки спечели “Молитва” на Мария Шерифович. Съгласно новите правила на конкурса привилегировани държави, заради резултата си от миналата година, вече няма.

Всички се явяват на полуфинал, който ще протече в две вечери. На 53-то издание на „Евровизия“ се очаква да прозвучи и юбилейната 1100 песен.

В Евровизия 2008 участват 43 държави, а водещ на финалите в Белград се очаква да бъде Мария Шерифович.

Любопитен факт от надпреварата снощи, 23 февруари, в НДК бе, че информацията за победителя се появи половин час преди обявяването на резултатите, още в 22:28 ч. на сайта на Евровизия.

Вижте клипа на Deep Zone и Balthazar тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз също ще подкрепя номер 65,хубава е песента,но най хубаво е песента да е на български,все пак сме българи.....мисля,че песните на английски не се кутират!!! незнам това е моето мнение,успех на победителите!
65
1
 
0
 
! Отговори
........... преди 16 години
Men li4no taq pesen mnogo me kefi,no 6te6e da e po-dobre bulgarska pesen da predstavi Bulgariq! I ... Ioanche molq te naychi se da ne gra4i6 na mikrofona !! :)
64
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
някой може ли да ми каже, къде мога да чуя песента
63
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бях в НДК снощи. На фона на гласовете и начина на изпълнение от всички участници - напъните на Йоана направо бяха ужасни - изпъкнали жили, крещене, но не и пеене и доста фалшиви тонове на места. Ако групата смени изпълнителката с който и да е от другите участници - ще уцелят шестицата. А и да махнат онова подскачащо нещо от сцената - все пак не сме в Бронкс.Абе който го може, го може. Я вижте Лили И. - с гласа си може да срути НДК
62
1
 
0
 
! Отговори
eurovision преди 16 години
... 2 сайта са обявени половин час след шоуто, а не преди.Резултатите са обявени в 22:28 в сайта, но по европейско време CET в eurovision.tvТ.е. в 23:28 българско време.А резултатите в БГ бяха ясни преди 11 часа.
61
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Chudih se kakvo zaglavie bi podhojdalo na temata i mislq che go uluchih :P za poreden pyt shte se izlojim minalata godina s nashata pesen koqto ne mi haresa mnogo imashe vse pak nqkakyv malyk napredyk no taq godina daje nqma smisyl da hodim i da se izlagame za6toto izob6to nqma da ni dopusnat do finala s tazi pesen koqto nqma nito smislen text nito originalno zvu4ene s tri dumi 6te se izlojim gati typata pesen naistina .... O.o
60
1
 
0
 
! Отговори
pa6ata преди 16 години
Това беше най доброто...за следващите 3 години напред.
59
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Светльо Христов И Маги - Lonely World <--- за мен ТАЗИ песен трябваше да спечели ..
58
1
 
0
 
! Отговори
NOFX преди 16 години
Unikalno typa pesen 4estno pffff
57
1
 
0
 
! Отговори
Накой си там преди 16 години
Има поне един мотив в "песента" който дразни и е елементарен! Второ "певицата" НЕ СТАВА!!! Трето като цяло нямаше силни, ама наистина силни уникални или различни песни на БГЕВРОВИЗИЯТА! Извода - слаби сме и по-добре да не се излагаме вече, а с тея клоуни само тва ще стане - цял свят ще ни се смее! Аз искам нещо с което да се гордея, българско , а не копирани и крадени неща плюс некадърност! У лево клоуни!
56
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мисля, че избора на песента е абсолютно логичен. В момента в България от песните, които се правят, за слушане стават само тези с денс звучене (визирам и парчето на Planet Magic Live ft. Vessy). Съгласна съм, че част от другите участници имат много добри певчески данни, но песните им са неподходящи за конкурса.
55
1
 
0
 
! Отговори
iliana преди 16 години
Супер яко парче!
54
1
 
0
 
! Отговори
аzzz преди 16 години
Ahahahahah twa li 6e ni predstavq veeeee?! Basi *** az za kvo izob6to se qdosvam dobre 4e ne e 4alga?!
53
1
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
Силве ти наред ли си?! Какво й е хубаво на "песничката"?! Излагате се бе тва ли е музика?! Язък за хората, които цял живот се бъхтят над ноти и инструменти!!! Бато порнографията! страната, тъпите гласували ***! Ей за тва слушам вече само класика, хеви и стар рок, не слушам радио и не гледам ТВ! Тотален *** сте сички в БГ!
52
1
 
0
 
! Отговори
Gosho Sexa преди 16 години
Песента не е лоша, но тая изобщо не може да пее. Ще ни изложи само.
51
1
 
0
 
! Отговори
Силвия преди 16 години
Песничката е супер. Изобщо не ми пука как ще се приеме на самия конкурс и на кое място ще се класира.Важното е, че в България все пак може да се прави хубава музика.
50
1
 
0
 
! Отговори
Мери преди 16 години
Абе, хора, какво толкова се дърлите затова коя песен ще ни представя на Евровизия. Това конкурсче отдавна няма никаква стойност и на него участват само някакви смешници. Изпълненията трудно могат да се нарекът песни, а кича на сцената придобива невероятни мащаби с всяка година. Мисля, че повече трябва да се вълнуваме кога най-сетне българска поп песен ще се завърти в прайм тайма на MTV или ще бъде номинирана за награда на MTV, Грами или Бритс.За съжаление няма да е скоро, поради 1 милион причини и една главна наречена чалга. Все пак успех на момчетата!
49
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Можете да критикувате колкото си искате но народа си каза думата.Застаряващите чичковци и лелички да не се оплакват! Аз пуснах 4 смс-а за нея.Песента е много добра защото е с модерно звучене и ни представя в друга светлина.Песен от рода на "вода" от миналата година може да влезне в 10-тката но не и да стане победител.Тази песен е супер зарибяваща а и пък певицата има много яка визия :)
48
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Може и тази година да се изложим .. .. но все пак забележете, че всеки път печелят коренно различни песни в сравнение с предходната година .., ЛОрди например ... Елена Папаризу .. Руслана .. Аз мисля, че ако представим балада на Евровизия ще копираме до известна степен миналогидшната победителка ..
47
1
 
0
 
! Отговори
Stolz преди 16 години
Пак ще се излагаме пред чужденците!