Отиваме с DJ на Евровизия

Песента "DJ, take me away" ни представя на „Евровизия“ 2008
24 фев 2008 11:26,
147
Отиваме с DJ на Евровизия
Deep Zone Project заминават за Сърбия, стискаме палци. Снимка: БГНЕС

Песента "DJ, take me away" на „Deep zone project” и Балтазар ще представи България на финала на конкурса „Евровизия“ 2008, който ще се проведе в сръбската столица Белград с финал на 24 май.

Победителите бяха обявени от Стоян Янкулов и Елица Тодорова, които им пожелаха да спечелят голямата награда.

12 песни се състезаваха в събота вечерта за спечелване симпатиите на зрителите, които с телефонен вот определиха победителя.

България за четвърти път ще участва в конкурса „Евровизия“.

Миналата година в Хелзинки спечели “Молитва” на Мария Шерифович. Съгласно новите правила на конкурса привилегировани държави, заради резултата си от миналата година, вече няма.

Всички се явяват на полуфинал, който ще протече в две вечери. На 53-то издание на „Евровизия“ се очаква да прозвучи и юбилейната 1100 песен.

В Евровизия 2008 участват 43 държави, а водещ на финалите в Белград се очаква да бъде Мария Шерифович.

Любопитен факт от надпреварата снощи, 23 февруари, в НДК бе, че информацията за победителя се появи половин час преди обявяването на резултатите, още в 22:28 ч. на сайта на Евровизия.

Вижте клипа на Deep Zone и Balthazar тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
защо отново така негативно?е,това си е българска черта,и толкова!!!А иначе песента е хубава,не случайно беше в МТВ на 2-ро място по едно време.От другите есни много ми хареса тази на Невена,беше страхотна!!!но и тази не е лоша :)
5
1
 
0
 
! Отговори
Noq^ преди 16 години
Песента не е лоша. Аз не гледах финала снощи, но съм чувала, че симпатичната девойка наистина пее недобре. Дано да е от притеснение. Иначе е хубаво, че се явяваме с различни по стил песни... дет' се вика и ний сме дали нещо на света, или поне се опитваме да го пробутаме:Р
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да представяш БЪЛГАРИЯ...на английски!! Тъпотии...
3
1
 
0
 
! Отговори
mdam преди 16 години
Suglasna sum s napisanoto ,ako jenskia vokal beshe na dobro nivo ,pesenta bi bila strahotna ... Da se nadiavame che shte se napravi pone efektno predstaviane ,za da kompensira peeneto :)))
2
1
 
0
 
! Отговори
mill_vill преди 16 години
нагласено...жалко за спечеленото от Елица и Стунджи място....
1
1
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
Това бе най-добрият избор! При толкова много бози и смешни балади, се радвам че пратиха такова ултрамодерно парче!Само се моля Йоана да се научи да пее до месец МАЙ...