Ти си върхът, ама само баба ти го знае? Вече не!

Стягайте се и почвайте да репетирате за новия музикален конкурс
10 мар 2008 15:34,
4
Ти си върхът, ама само баба ти го знае? Вече не!
Снимка: mp3.bg

Официално стартира конкурсът на Кока Кола, D2 и Gravity Co, които имат за цел да открият наистина най-готината училищна банда, съобщи mp3.bg. Ако ти си най-великият, но само баба ти го знае, сега ще можеш да демонстрираш уменията си публично и то с две от най-яките български банди.

Двете групи разкриха как точно ще се проведе конкурсът и ни запознаха със сайта във който ще бъде оценявана всяка група.

За да участваш, трябва да отговаряш на няколко задължителни условия:

Поне трима от членовете на бандата ти да са ученици на възраст между 14 и 20 години, да представят авторско парче и не на последно място - да не участвате с фолклор или поп-фолк.

Ако искаш да участваш, трябва най-късно до 6 април, да си качиш авторски песни на сайта на School Band. Там ще видите инфо за бандите, ще можете да ги прослушвате и да гласувате за тази, която най-много ви радва.

Това ще стане между 7 и 20 април, като 10-те най-добри банди (събрали най-много гласове с други думи), заминават на полуфинал. Там те ще изнесат концерти с D2 и Gravity, а гласуването на сайта ще продължи, докато останат само две банди финалисти.

Там вече авторитетно жури ще реши кой заслужава голямата награда, а тя наистина хич не е малка: "Най-добрата училищна банда" ще получи продуциране на една авторска песен, заснемането на клип към нея, както и пълно музикално оборудване. Това последното включва китари, бас, барабани, балалайка, цимбали и као знае какво още...

С две думи: стягайте се и почвайте да репетирате, защото такъв шанс не изскача всеки ден.


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
213 преди 14 години
stiga lygiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2
0
 
1
 
! Отговори
Любопитеб преди 14 години
Наистина ли? От къде тази информация???
1
0
 
1
 
! Отговори
1969 преди 14 години
Хайде пичове тази година през август МЕЙДЪН отново в България само датата се уточнява.