Марая Кери победи Краля на рока

Певицата тръгна да покорява и рекорда на Бийтълс
4 апр 2008 09:38, Петя Славова
21
Марая Кери победи Краля на рока
Снимка: lovemariah.co.uk

Марая Кери победи Елвис Пресли, като застана на първо място в музикалната класация на “Billboard's” общо 18 пъти.

Това стана, след като композицията "Touch My Body" достигна първо място в класацията на престижното списание "Billboard's Hot 100" и така стана 18 сингъл на певицата, оглавил този хит-парад, който се съставя от продажби на аудионосители на територията на САЩ.

За сравнение, записите на Елвис Пресли са стигали до върха на “Billboard's” 17 пъти.

38 - годишната певица може да достигне, дори и да надмине рекорда и на Бийтълс, които имат 20 първи места в класацията.

Експерти от звукозаписната индустрия не изключват, че Кери може да подобри резултата на “ливърпулската четворка” и то съвсем скоро, след като на 16 април 2008 излезе в продажба последния й албум "EMC2".


 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
lubo555 преди 16 години
Ами много хубаво, ама надали някога ще има Седмица на Марая кери в лас вегас :) Надали ще се приказва след толкова години след смърта и за нея... ще се приказва, но Елвис е краля :))) Иначе и Марая Кери е яка! .lubo555.com
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тя отдавна е оглавила класацията и по лапане на п*шки :)Как е възможно тази крава да бъде сравнявана с безсмъртните Бийтълс и Елвис Пресли?!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А Валентина Хасан победи М.К. като направи по успешен хит - КЕН ЛИ!
1
2
 
0
 
! Отговори
Elitza преди 16 години
Нямам нищо против Марая Кери , хубаво пее , но не може да се сравнява с Елвис и"Бийтълс" , тук можем да говорим за количество , но не и за качество . "Бийтълс" са уникални , не ми е известно някой да ги е настигнал , да не говорим за надминаване , а Елвис -- заглавието само говори : той е КРАЛЯТ на рока , а Марая Кери нито е била обявявана за кралица на каквато и да е музика , нито е основателка на ново течение в който и да е вид музика . А класациите вероятно са резултат липса на по-добри от нея , но за днешния момент , не за миналото /или кой знае какво друго/ .