Брит-италиански пичове ще летят по Великденски в София

Дуото Audiofly ще пуска в София. Предвеликденски
24 апр 2008 17:18,
Брит-италиански пичове ще летят по Великденски в София
Пичове зад пулта....Audiofly. 25 април. Снимка: audioflymusic.com

Бедната ни София ще попадне в ръцете на британец и италианец този петък, 25 април. Не, няма да катурнат бате Бойко, но ще направят лудо електро-шоу.

Точно преди Великден. Така е. Двамата се наричат Audiofly.

Няма никакво съмнение, че англо-италианската комбина от Anthony Middleton и Luca Saporito са твърдо стъпили на арената на супер продуцентите на електронна музика.

Но какво прави тези момчета толкова специални ще попитате вие? Може би има нещо общо с това, че легeндарни звезди като Satoshi Tomiie, Steve Lawler и лагера на Get Physical Music са започнали да ги търсят за различни колаборации и да издават плочите им, осъзнали неповторимия им талант още преди години.

Якият успех преследва Audiofly oткакто през пролетта на 2002-а година обединяват талантите си, за да създават музиката, която обичат - силна, оригинална и донякъде експериментална, уникална среща на техно и електроник хаус.

Събрани от афинитета си към дийп бас линии и мелодични рифове сетовете им отразяват любовта им към партито, музиката, феновете и завладяват с лекотата на изпълнението на дуото зад пулта.

Миналото лято двамата бяха резиденти на специалната нощ на Steve Lawler VIVA в култовият клуб Space в Ибиса. Освен там атрактивното дуо можеше да бъдe чутo и в историческитe клубове на белият остров Pacha, Amnesia и Eden. Таланта им като продуценти винаги преследващи перфектност им се отплаща и в студиото. 

Последният проект на дуото е наречен Audiofly X и идва да покрие най-дълбоките и минималистични нюанси на хаус музиката толкова актуални на днешната клубна сцена.

Така че заминавайте на парти. Ще е Велико.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание