Твърдо и екстремно

Този уикенд зад пулта на морето ще чуем едни от доказаните екстремисти в твърдото техно - Boris S. и Greg Notill
5 юли 2008 10:47,
Твърдо и екстремно
Boris S. Снимка: Renesanz

Партито по морето през летния сезон не спира.

Ако не си убеден в това, прескочи и провери лично до колко си издръжлив на твърдото техно, осигурено от доказани екстремисти зад пулта.

По-точно, става дума за събитие, на което ще пускат двама от най-бруталните DJ-и на европейската сцена - Boris S. и Greg Notill.

От тях ще чуем популярното специализирано парти System Error.

Boris Schalk, познат повече като Boris S. печели популярност още през 1998. През годините той допринася много за световния успех на лейбъли като Skull Tunes и Synopsis.

Освен собствена продукция, Boris S. прави музика за известни техно DJ-и и продуценти като Felix Kroecher, Overdog, Greg Silver и други. През зимата на 2007 решава да се концентрира изцяло върху лични проекти и издава много плочи за лейбъли като Bitshift, Inflicted, Abstract и собствения Frown Recordings.

Първият му албум Mental Disorder излиза май 2007-а. През последните 7 години е свирил на много партита и фестивали в цял свят.

Стилът му като DJ е същият като продукцията му - безкомпромисно хард техно.

Другият гост на партито е френският DJ Greg Notill.

Той продуцира от 14-годишен в различни стилове, преди да се обърне единствено към твърдите и индустриални звуци. Издавал е за известни лейбъли като Lifeform, Working Vinyl, Artillery, Crowbar, Definition of Mayhem и много други.

Пълните с енергия парчета на Greg Notill са пускани от най-популярните хард техно DJ-и. Неговите сетове са насочени изцяло към феновете на бруталния електронен саунд.

Партито е в клуб Masai, Златни пясъци, организират го Renesanz.


Спонсорирано съдържание