Gravity Co. откриват Spirit of Burgas

Освен български хедлайнер, групата е пряк участник в организацията на фестивала
25 юли 2008 16:52,
Gravity Co. откриват Spirit of Burgas
Снимка: Личен архив

Gravity Co. осъществиха дългогодишната си идея да бъдат съорганизатор на фестивал с участието на световни звезди у нас

Групата ще открие ударно Spirit of Burgas на 15 август.

Момчетата ще делят главната сцена с готик рок иконите The Sisters of Mercy, които пристигат за първи път у нас.

Освен като хедлайенри в българската част на програмата, те са пряко свързани с разработването на идеята и подбора на артистите за него.

На тях дължим и избора на локация – централния плаж на Бургас.

Желанието си на местна почва да бъде организиран форум от типа на Exit, музикантите осъществиха със съдействието на всички партньори на фестивала.

Както вече знаете, в основата на Spirit of Burgas заляга идеалната цел родните меломани да станат свидетели на нещо различно от съществуващата до момента разредена поредица от концерти на световни величия.

“Ще положим усилия Spirit of Burgas да се превърне в една добра традиция както за родната музикална сцена, така и за тази в Югоизточна Европа по принцип.

В рамките на тези три дни ще дадем шанс за изява и на млади групи, които до момента не са излизали от клубовете пред публика от такъв мащаб”., коментира продуцентът на Gravity Cо. Георги Станев.

Колкото до феста, до момента знаем ден по ден какво ще се случи на Денс-сцената – в тематичните вечери, в които последователно ще са домакини H.M.S.U, Mетрополис и Ministry of Sound.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание