До смърт

Хедлайнери на екстремния метъл фестивал Thrash Till Death в Каварна са легендите Overkill
1 авг 2008 10:42,
До смърт
Снимка: Жокер медиа

На 13 август ще се проведе третото издание на рок-фестивала Thrash Till Death.

Специално за него у нас идват легендарната траш метъл банда Overkill, ще свирят също и траш метъл бандите Exodus и 3 Inches of Blood, както и българите от Last Hope.

Емблематичният Боби Блиц от Overkill вече сподели, че няма търпение да дойде по нашите ширини.

Прекрасни спомени и жажда за източноевропейски фенове, стоят зад турнето на екстремната група в посока Каварна.

Хедлайнерите на тазгодишния фест, са изпълнени с енергия и са готови да подлудят всички, които дойдат на шоуто им на 13-август.

След тежка диагноза - рак, и шест успешно преминали операции, вокалът Боби Блиц, който е и един от основателите на Overkill, е по-усмихнат от всякога.

По повод тазгодишното турне на бандата, в интервю за американската преса, той споделя:

“Много е важно да си позитивен и да имаш позитивен поглед към всичко. Затова, навсякъде се обграждам само с проверени хора и верни приятели”.

На въпроса, какви изненади да очакват феновете им, той отговаря така: „ Ние никога не сме изменяли на стила си и не сме гонили комерсиалното. Тези, които ни харесват, знаят точно какво да очакват от нас, и бъдете сигурни, че няма да ги разочароваме”.

Агресивната банда ще промотира у нас последния си 15-ти албум “Immortalis”, който вече беше представен в Москва, Киев, Рига.

Overkill ще видим в състав: Bobby Blitz- вокал, D.D.Verni-бас китара, Derek”The Skull” Tailer - ритъм китара, Dave Linsk- соло китара и най-новия член на бандата - Ron Lipnicki зад барабаните.

Организатори на събитието са Жокер медиа и Община Каварна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание