Шоуто продължава

Партито не тряба да спира и затова бързаме да ви захраним с идея къде да го продължите през уикенда
18 сеп 2008 15:55,
Шоуто продължава
Снимка: Ескейп

Партито не тряба да спира и затова бързме да ви захраним с идея къде да го продължите през уикенда.

Предложението идва от "Ескейп", където след двойното грандиозно откриване тази седмица гостува лондонският диджей и продуцент Paul Rogers.

Той ще застане зад пулта на 19 септември и ако не си убеден, че трябва да си някъде под него, ето какво трябва да знаеш:

Той има вече над 15 години опит на световната електронна сцена и идва за трети път у нас.

Биографията му впечатлява с поредица от звездни мигове – от изявата му рамо до рамо с легендарните Danny Tenagliа и Carl Cox на Dance Star Awards в Лондон, предпочетен от британските величия Pet Shop Boys за концерта им в Лисабон, пускал пред над половин милион публика на Love Parade в Будапеща с Nick Warren.

Лондончанинът е успял да впечатли дори некоронованата кралица на поп музиката – Madonna, която го избрала за диджей на свое при-парти в английската столица.

През последните две години британецът заедно с DJ Sasha и номинираният за Grammy Awards продуцент Barry Jamieson създават музиката към нашумелия у нас и по целия свят сериал – "От местопрестъплението" CSI (Crime Scene Investigation).

Парчета и ремикси на Paul Rogers са били включени в над 70 реномирани компилации, сред които са Café del Mar, култовият Global Underground Toronto на Deep Dish, както и в най-новото издание на Global Underground Lima на Nick Warren, чиято премиера на световния пазар е този месец (септември 2008).

Самият денс законодател на BBC Radio 1 – Pete Tong, се е доверил единствено на Paul като саунд инжeнер на най-новата му компилация "Wonderland".
 

Вие пък се доверете на преценката си и ако всичко по-нагоре ви звучи добре, знаете къде да го намерите...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание