MTV след 2 дни

Последна порция новинки преди церемонията по връчване на Европейските музикални награди на телевизията
3 ное 2008 16:30,
3
MTV след 2 дни
Лого: MTV

Разкрихме ви пикантни подробности около предстоящите Европейски музикални награди на MTV.

И след като разбрахме кои са повечето номинирани, кой ще има живо участие и кой ще бъде видео-хост на церемонията, сега има нова порция новини.

Те ще ни държат в напрежение до самото начало на церемонията, която ще се състои съвсем скоро – на 6 ноември в Ливърпул.

Водещ на шоуто тази година ще е Кати Пери, която в последно време ни наду главите с признанието колко много й е харесало да се целува с момичета (мегахита I Kissed a Girl).

Това ще бъде първото й хостване на церемония изобщо, а освен притеснението от изявата, тя ще се вълнува и при обявяването на двете категории, в които е номинирана – най-добър дебют и най-зарибяващо парче (I Kissed a Girl).

Междувременно бяха обявени още няколко изпълнители, които ще се присъединят към пъстрата компания, която ще има живи изпълнения по време на церемонията.

Така заедно с Бийонсе, Пинк, Duffy, The Killers и Кид Рок на сцената ще видим и The Tings Tings, Take That, Estelle и Kanye West.

С тези допълнения списъкът с участниците беше затворен.

Последната обявена категория пък беше за европейски любимец и в нея конкуренцията е истински интернационална – за наградата се борят Shiri Maimon от Израел, Finley от Италия, Dima Bilan от Русия, Emre Aydin от Турция и Leona Lewis – Обединеното кралство и Ирландия.

Борбата е безмилостно жестока, а най-готиното е, че развръзката е близо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I Nevena Tsoneva 6te e tam, da raznasia napitki
1
0
 
0
 
! Отговори
Edna преди 15 години
имаше време, в което се събирахме още следобед и гледахме всички предварителни предавания, интервюта и се вълнувахме на наградите така, все едно идва нова година. А бяхме млади :))