Стани звезда в междучасието!

D2, Gravity Co и Столичната община търсят най-добрата училищна песен
3 фев 2009 12:22,
2
Стани звезда в междучасието!
Снимка: d2band.com

След като се впуснаха в търсене на най-добрата училищна банда, D2 и Gravity Co отново ще дадат шанс на младите музиканти.

Този път се издирва най-добрата училищна песен, а заедно с тях в инициативата под име "Голямо междучасие" се включва и Столичната община.

Официалният старт на конкурса е 3 февруари, а целта му е да развие музикалната култура на младежите, да стимулира тяхната креативност.

Освен това е важна срещата с връстниците им, обмяната на опит и емоции чрез музиката, както и възможността всички участници да бъдат на голяма сцена.

Условията за участие са прости – може да се включи всеки ученик от 1-ви до 12-и клас от столично училище, който пее, свири или има ученическа група.

В първия етап, който продължава до 3 април, всеки кандидат за музикално признание може да качи своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт d2band.com.

Не се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

Вторият етап започва на 4 април и представлява електронно гласуване, което продължава до 15 май.

От 22 април до 13 май 2009 г. ще се организират десет концерта на териториален принцип в софийски училища, на които ще се представят всички участници – групи и изпълнители.

Победителят ще бъде обявен на голям финален концерт с участието на групите D2 и Gravity Co на 20 май 2009 г.

Той ще получи и Голямата награда: запис на песен в професионално студио, заснемане на видеоклип, директно участие в националния конкурс "Ти си върхът, ама само баба ти го знае" – 2009 година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво ! много яко! поздравления!