Любов от разстояние

Новият клип на Миленита разказва за една любов на два континента
9 фев 2009 08:45,
9
Любов от разстояние
Снимка: Прима

Както вече ви съобщихме, Миленита се завърна с песента „Няма“.

И само няколко седмици след излизането на сингъла за свободно сваляне, той вече си има и видео.

Клипът е заснет в две държави, от двама оператори и двама режисьори.

Две сюжетни линии представят историята на една любов – въпреки разстоянията. Едната - с кадри от Сан Диего и пустинята Борего в Калифорния, втората - с кадри от София.

Режисьор на американската част е Захари Карабашлиев, писател, драматург, автор на „18% сиво”. Оператор е Мат Ийгън, който е снимал клипове на Ринго Стар и на Дейв Стюарт.

Режисьор и оператор на българската част е Жоро Марков (автор на „Лунен сън” на Мария Илиева, „Away from you” и „Instead” на Руши Видинлиев.

Можеш да видиш клипа ето тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Едва ли някой е забелязал , че е "заминавала"...но щом се е завърнала - добре дошла! :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Baba Yaga преди 15 години
Е, като не ми харесва какво да направя? Да си купя албима и ли? За мен това е лигава музика.
6
1
 
0
 
! Отговори
Ралица преди 15 години
Милена е родена в деня на Вси Светии в Хавана, Куба.-ита е умалителното в испаноговорящите държави, което нейнатадетегледачка Хуанита незабавно й прибавя.Своеобразен вундеркинд, Миленита, записва право на 15 години и го завършва на 19 . По късно завършва и Sound Design в Columbia College of Arts, Чикаго, САЩ. Професионалните й търсения са многобройни. Работи като сценарист в Ку-ку, водеща в Нова ТВ, PR, адвокат, радиоводещ, организира кастинги в Палма де Майорка, пее в местна испанска група.През 2003 Миленита се запознава със Светослав Билярски и пробно записват една песен. Резултатът е успешен и ражда едно ново начало - проекта Миленита. Двамата музиканти за много кратък период успяват да запишат десетки песни, повечето, от които влизат в дебютния им албум Do it Again!. В проекта свирят и членове на Остава, Стейн, Матакка, както и най-успешният млад тромпетист Мишо Йосифов. Миленита подписва договор за издаване с БМК, но поради форсмажорни обстоятелства от страна на музикалната компания албумът не вижда бял свят през 2003 г. Междувременно, песните Fate, Away и Innocent от албума са включени в саундтрака към филма "Мила от Марс" на Зорница София, който през 2004 г. бе представен на дузина международни кино фестивали, спечелвайки множество престижни награди. През есента на същата година Миленита сключва договор за съвместна работа със Стейн Студио. В средата на януари 2005 г. в електронните медии дебютира и клипът й към песента Fate ( режисьор и оператор - Любомир Брестнички ).Новият й клип към песента Назад, единственото парче на български в албума е вече в ефир. Сценарист и режисьор на черно-бялото видео е Гепи, а оператор е Любомир Брестнички.
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kato se zaglushi glasa moje da se gleda....
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко е хубаво на клипа,дори текста не е лош, но това момиче не го пее прочувствено, а лигаво...Отблъсква дори...Става за 12 годишни да я слушат,но там пък залагат на яко чалгата....
3
0
 
1
 
! Отговори
Baba Yaga преди 15 години
По-голяма боза скоро не бях гледала....
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Егати лигавия глас!
1
0
 
0
 
! Отговори
страшен клип преди 15 години
песен няма,но визията е невероятна,браво на момчетата, не мога да спра да го гледам! карат ме да се кефя,че съм българка като тях! невероятен клип.пълен с емоция от велики мъже!