Родни звезди ще пеят в помощ на Гого от "Тоника"

Обичаният от няколко поколения певец страда от рядко заболяване
8 апр 2010 10:51,
150
Родни звезди ще пеят в помощ на Гого от "Тоника"
Гого и Ева. Снимка: Булфото

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов, познат като Гого от "Тоника".

За да съберат необходимите 50 хиляди лева за животоспасяваща операция, родни звезди ще пеят на 20 април на сцената на Операта в Бургас.

Сред тях са Кристина Димитрова и Орлин Горанов, дует "Шик" и "Тоника".

Гого вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика надви мъжката си гордост и отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

В посланието му се казва,че Гого боледува от рядка и за съжаление нелечима болест с неизяснен произход и фатален край.

След като за една година опитал всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остава присаждане на стволови клетки.

Засега съгласие за тази интервенция е получил само от Москва на цена 50 хил. лева. Тази сума обаче не е по възможностите на неговото семейство и затова певецът моли за помощ.

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20, а телефонът – 0889 38 00 30.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 14 години
До 33Човек съди за другите по себе си.
56
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Митът за големите пари на звездите си остава само мит. Ако имаха толкова приходи, мислиш ли, че щяха да пеят по кръчмите? Работила съм в културата и за да мога да се издържам, през целия ми стаж съм работила допълнително. Обърни внимание, за да се издържам, не за да трупам пари за черни дни.
55
2
 
4
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Прав си за хотелите и за "честните бизнесмени", обаче дане забравяме че и те са ХОРА... Всеки знае,че ако живееш в БГ,за да станеш "бизнесмен" трябва да си И мошенник.. Но вььпреки всичко,дано да помогнат... Те са хората които могат да помогнат ФИНАНСОВО на някого,не сме ние...
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Представете си щом известните хора нямат тези пари,на къв хал сме.Ами обикновените хорица кво да кажат.Има хора ,които нямат и 10 лв.да си купят лекарство.Тъжно,много тъжно.
53
5
 
5
 
! Отговори
КуРяц преди 14 години
Така ... сега ти разкривам малко вътрешна информация : В.Зл. е бил мнооого щедър и към мен като управител на ресторант в негов хотел , но за понятието "честен бизнесмен" е смешно за БГ , а и по принцип - ако си такъв няма да имаш 7 хотела и т.н. нали ?
52
3
 
2
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
И аз сьм работил в заведение(нощно) кадето е идвал 2/3 пьти Валентин Златев,и да ти кажа,човека беше щедьр кьм персонала... Не е от тозо тип които се надуват и парадират...Поне с такива впечатления останахме тогава(миналото лято)...
51
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не се настройвам срещу Гого ,но се срамувам от постъпката му 50 хил.лв не са пари за един певец.Едно участие е не по -малко от 1000лвза него и 1000 лв. за жена мув месеца по 4 участия са 8000лв.нали не си мислите че за година са докарвали по- малко от 100 000 лв.да не се правят на бедни и да просят
50
4
 
26
 
! Отговори
Роска преди 14 години
Песните на Тоника са толкова красиви, песни за приятелство, любов, мечти! Любима група и заслужили творци! Колко струва човешкият живот? Който не иска и не може, нека да не дава, но от лошата дума боли! Желая му много кураж и успех в борбата с болеста!
49
2
 
9
 
! Отговори
КуРяц преди 14 години
ХааххАХАХа "почтени бизнесмени " ... смяяях ! Работил съм за Златев и няма понятие "почтен бизнесмен " - все едно да кажеш ЧЕСТЕН КРАДЕЦ !!!
48
1
 
19
 
! Отговори
Смирен преди 14 години
Всеки може да изпадне в беда като тази, колегите му ще докажат , че са съпричастни като организират концерт, а ние като платим билетите за него. Това е човешкото поведение.Ако можеш да направиш добро - направи го.Да има много нуждаещи се за които няма и да разберем и за които никой няма да с ъобщи по медиите, но за да поискаш помощ също се иска кураж.
47
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
dabe moite danuci ste otiwat za nekwi operaciiki po 100k leva, twa da ne ti e amerika be 44. Horata mrut wseki den ot kwo li ne , nema da mi nakrivi shapkata oste edin
46
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
защо преди година Гого не плати на ДИОМОВ АВТОРСКИТЕ ПРАВА ВЪРХУ ПЕСНИТЕ СЪДЗДАДЕНИ ОТ СЪЗДАТЕЛЯ НА ТОНИКАТОГАВА БЕШЕ АЛЧЕН ЗА ПАРИ И СЕГА Е СЪЩОТО !НЯМАТ СРАМ !ТОЛКОВА БЕДНИ ХОРА ИМАТ НУЖДА ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА НА БЕДНИТЕ А НЕ НА БОГАТИТЕ ДА СЪБИРАМЕ В ТАЗИ МОЯ РОДИНА ВСИЧКО Е ОБЪРНАТА НА ОБРАТНО !ИЗВИСТНИТЕ И БОГАТИТЕ ИСКАТ ПОМОЩ БЕДНИТЕ ДА УМИРАТ БЕЗСРАМИЕ.......................
45
11
 
8
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Дано някой бизнесмен прочете статията тук,за да помогне!... Човека ако ги имаше тези пари,нямаше да моли за помощ!!! Дано Митко Сьбев,Валентин Златев,Гриша Ганчев,Тодор Батков и прочее... Все пак тези хора са донякаде и почтени бизнесмени,нека помогнат...
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да се помага на всички нуждаещи се от лечение от държавата,а не хората да изпадат в унизително положение да просят пари от благотворителност.Дано се оправи човека.
43
21
 
8
 
! Отговори
ATI преди 14 години
Има хиляди деца искащи помощ. Деца - а не стари и дърти пастърми изживяли живота си....
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А ти до сега в живота си колко пари си дарил на деца нуждаещи се от помощ??
41
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде сега всички настройте се срещу него, защото е известен и затова правят концерт. Ами, да! Затова са известните, защото са дпринесли с нещо, защото приятелите им ги обичат и случайно и те са известни и го правят не, защото е известен, а защото го обичат. Да има и други неизвестни и деца, но...в крайна сметка, всеки според възможностите си. Просто техните приятели са други. и да, не са известни, което не ги прави по-малко заслужили да получат лечение. Но и да се настройваме срещу Гого???????
40
1
 
5
 
! Отговори
КуРяц преди 14 години
Номера е на ВиваКом - това също е важно да се подчертае , тъй като ние българите малко си падаме скъперници !
39
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има стотици деца нуждаещи се от помощ, пращайте пари на тях а не на некъв прехвален бездарник
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и долорес арсениева.и емел етем.