Родни звезди ще пеят в помощ на Гого от "Тоника"

Обичаният от няколко поколения певец страда от рядко заболяване
8 апр 2010 10:51,
150
Родни звезди ще пеят в помощ на Гого от "Тоника"
Гого и Ева. Снимка: Булфото

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов, познат като Гого от "Тоника".

За да съберат необходимите 50 хиляди лева за животоспасяваща операция, родни звезди ще пеят на 20 април на сцената на Операта в Бургас.

Сред тях са Кристина Димитрова и Орлин Горанов, дует "Шик" и "Тоника".

Гого вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика надви мъжката си гордост и отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

В посланието му се казва,че Гого боледува от рядка и за съжаление нелечима болест с неизяснен произход и фатален край.

След като за една година опитал всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остава присаждане на стволови клетки.

Засега съгласие за тази интервенция е получил само от Москва на цена 50 хил. лева. Тази сума обаче не е по възможностите на неговото семейство и затова певецът моли за помощ.

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20, а телефонът – 0889 38 00 30.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
11
 
! Отговори
Аз съм преди 14 години
Истината е, че дори и 1 000 000 000 евро да има - НЯМА ЛЕЧЕНИЕ за този отвратителна болест, която напълно променя физически човек за 2-3 години. До такава степен те събаря, че не можеш да си държиш дори вилицата, не можеш да преглътнеш дори кашичка, а в крайна фаза дори не можеш да говориш.Искрено съжалявам този човек, че има ЛАС - може би най-коварната болест на всички времена, за която няма лечение.
16
2
 
19
 
! Отговори
Камелия Матеева преди 14 години
От сърце пожелавам на Гого да ни радва още дълго време с присъствие и песни! Дано пребори тежкото заболяване, пожелавам му сили и кураж! Срамно е наистина, че човек , който е допринесъл толкова много за нашата култура, е унизен да се моли по този начин...Разбира се, че всички имат право да получат милосърдие, разбира се, че Гого не е привилегирован, но със сигурност ако бе живял и творил в нормална държава, щеше да има много пъти по 50 000 лева...за това става въпрос, а не за нещо друго.
15
14
 
15
 
! Отговори
Мартин преди 14 години
Онзи *** по-надолу,който го е срам,че е българин да заминава в Америката!В момента някое дете също се нуждае от 50 000лв,защо не ги дадат на него?Или това,че е певец го прави по-важен от едно дете(което може би след време може да стане голям доктор иили учен).Дано оздравее.
14
1
 
19
 
! Отговори
МАРИТЕ преди 14 години
сега разбрах на тежкото заболяване на моят любимец от "бургаски вечери" колкото и малко да имам ще дам моят дял и дано да има късмет по-бълзо да събере парите и да присадят стволови клетки. Късмет на ГОГО!
13
3
 
14
 
! Отговори
Dimov преди 14 години
Много сте интересни всички, добре и аз искам човека да се оправи, ама не защото е "звезда" , понеже ако беше,те не боледуват те си се въртят в космоса и да не ги занимават.Той е един обикновен човек, едва ли ако някой, който не е бил излъчван по телевизията се разбнолее, за него ще напишат и едва ли хора с интелект на зелки, като вас, ще се толкова съпричастни, а те хората са си хора, не забравяйте разболяват се и умират.
12
4
 
20
 
! Отговори
Foros преди 14 години
Кметът на Бургас Димитър Николов вкарва докладна записка в общинския съвет за да се гласува безвъзмездно отпускане на помощ в размер на 25 000 лева за леченението на Гого Найденов. Ха, да видим сега местните избранници - кой "за" и кой "против".
11
3
 
33
 
! Отговори
bg musician преди 14 години
Колко жалка картинка.....един от най-известните български изпълнители да има нужда от някакви си 25000 евро и държавата да няма пари да помогне!!! Къде сте г-да "баровци", които така лесно пръскате пари за простотоии от всякакъв род(коли, яхти, *** и др.) а не можете да помогнете сега??? Къде сте братя Диневи и други имащи пари богаташи....а??? Срам ме е да се нарека българин...няма такава държава!!! Дано Гого има касмета и шанса да оздравее и да ни радва още дълги години!!!Боже,помогни!
10
3
 
18
 
! Отговори
Mimito преди 14 години
Horata tarsqt spasenie s blagotvoritelnost,a nqkoi daje mu davat prognoza smart.Gogo pojelavam ti da si jiveesh o6te dalgi godini i da se radvaj na saprugata si ,decata i vnucite si.
9
2
 
27
 
! Отговори
Виолина преди 14 години
Да даде Бог оздравяване и късмет на този талантлив човек!...Свалям шапка на всички , които ще се включат в тази благородна кауза . Дано никога лошият късмет на Гого не спохожда техни близки и приятели.
8
2
 
23
 
! Отговори
Ко преди 14 години
Може ли да си такъв *** не ми е ясно,... абсолютен фрик !!!
7
49
 
2
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
еми всички рано или късно стигаме до фаталния край така или иначе.... за съжаление скоро ще се спомине :(
6
6
 
19
 
! Отговори
dori преди 14 години
Pojelav barzo da sabere nujnite sredstva za negovoto le4enie.Iskreno sajalqvam,4e Balgarskoto pravitelstvo i po-to4no ministerstvoto na zdraveopazvaneto ne poemat nqkakvo finansirane na takava zvezda kato Gogo
5
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе когато един човек на изкуството е направил толкова за българската музика,питам аз толкова ли е бедна държавата че няма 50000 лева да му помогне когато става въпрос за неговото здраве.Къде сте Вие г-н Рашидов,та нали става дума за човек от културното поприще.Срамота е един такъв изпълнител да бъде оставен да търси подаяния,а вие да нехаете.Срамота е!
4
25
 
38
 
! Отговори
мое и грях да ми е преди 14 години
ама за толкова години и толкова пари минали през ръцете ти ,имаш звукозаписно студио,нещо което не всеки може де има ,имаш и имоти и си тръгнал за 50 000лв,да просиш! Хубавото е ,че ще ги получи и то бързо ,просто ,защото е ГОТО от Тоника,шанс който нямат много Български незнайни граждани!
3
2
 
49
 
! Отговори
Eli преди 14 години
Dano da ozdravee !!!!!!! jalko ,4e v Bulgariq zvezdi kato nego gi postavqt v takova polojenie i 4alga pevcite takiva pari veroqtno za mesec,dva gi izkarvat
2
3
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
За съжаление всички тези, които ще пеят за него и събирането на сумата, ако се обединят помежду си ще съберат парите. Но не го правят.Истински тъжно е, когато артист с класа, достойнство и гордост е принуден да "моли" за помощ :(
1
2
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано успеят да го спасят!