Бурлеска събира Шер и Кристина Агилера

Двете диви са в главни роли в нов мюзикъл
Обновена: 2 ное 2010 11:14 | 2 ное 2010 10:47,
3
Бурлеска събира Шер и Кристина Агилера
Плакат: Sony Pictures

Шер и Кристина Агилера са новият екранен звезден дует. Но не в нова песен, а в цял мюзикъл.

Филмът “Бурлеска” (Burlesque) събира носителката на Оскар с гласовитата блондинка, за да пресъздаде вечната история за момичето от малък град, което пробива в големия и лъскав L.A.

Кристина Агилера дебютира в първата си главна роля на Али Роуз. Току-що пристигнала в големия град, тя разнася поднос в луксозно кабаре и тайно мечтае вместо сред масите да бъде на сцената.

Шер пък е легенда в бурлеската и директор на кабарето, която след като се убеждава в данните й, й помага да се превърне в звезда.

Режисьор и сценарист на лентата е Steve Antin, а продуцент – Donald De Line. Освен двете диви, участват и други известни актриси, като Kristen Bell (When In Rome, Veronica Mars) и Julianne Hough.

Премиерата на Burlesque е обявена за 24 ноември.

Преди това можете да подгреете с атмосферата на филма, защото на 22 ноември на българския пазар ще излезе неговият саундтрак.

Той включва нови записи на носителката на 5 награди Грами Кристина Агилера, продуцирани от Tricky Stewart, Linda Perry и Ron Fair, както и парчета на Claude Kelly, Tricky Stewart и Sia.

Още по темата

В албума ще има две съвсем нови песни, изпълнени от легендарната Cher, между които – завладяващата балада (в оригинал на Diane Warren) You Haven't Seen The Last Of Me.

Саундтракът съдържа и кавъри на класически песни, като Something's Got A Hold On Me и Tough Lover на Etta James и A Guy What Takes His Time на Mae West.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: шер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
ELIXIR преди 13 години
Christina Aguilera е супер! :))))))))
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много хубаво звучи, нямам търпение
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Super, tochno neshto takova mi se gleda