Киркоров миряса

Съдът потвърди споразумение между певеца и бита режисьорка
23 дек 2010 07:04,
35
Киркоров миряса
Снимка: Булфото

Районен съд в Москва утвърди извънсъдебното споразумение, постигнато между певеца Филип Киркоров  и телевизионния режисьор Марина Яблокова. 

Така  делото, заведено от  Яблокова, се смята за официално закрито, съобщи  ИТАР-ТАСС.

Условията на извънсъдебното споразумение не се съобщават. 

Представителят на Киркоров обаче е казал, че Яблокова се е отказала от парична компенсация. За нея делото е приключило, след като певецът й се е извинил.

Инцидентът между певеца и режисьорката стана на 4 декември.

Марина Яблокова твърдеше, че Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон". 

Той се нахвърлил върху нея, когато са му показвали декора и са правили проба с осветлението. Киркоров се оплакал,  че прожекторът му свети в очите. 

След като режисьорката му обяснила техническите нюанси, той отговорил, че това не го интересува, заплашил с физическа разправа и почти веднага изпълнил заканата си. 

Киркоров повалил с удар жената на земята, хванал я за косата и я влачил по сцената, удрял я по краката, в корема и по шията.

Още по темата

Лекарите са установили, че 29-годишната Марина Яблокова има сериозни увреждания на гръбначния стълб. 

Според заключението на медиците тя е с контузии и кръвоизливи на лявото бедро и дясното коляно, с контузия в лявата половина на долната челюст, с увреждане на шийните прешлени. 

Има и нараняване на венеца. Оплаква се от постоянно главоболие.

Самият Киркоров първоначално отрече вината си. След това той замина за Израел, като посочи, че е болен.

Самият певец твърди, че два пъти в годината получава пристъпи, губи паметта си и се нуждае от лечение.

Медиците в Израел обаче не са открили психически отклонения у певеца, съобщи РИА Новости, като цитира говорителката на изпълнителя Олга Алексеева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
СТЕФАН преди 12 години
Страхотно добър певец!Всичко останало е сенки!?.Я се погледнете в огледалото и си задайте въпроса какво ви харесва в човека който ви гледа...!
33
1
 
1
 
! Отговори
ангел преди 13 години
.... а ти беше там, и видя с очите си, така ли? само те двамата си знаят каква е истината, но за мен лично "Филип Киркоров" и "психични отклонения" си пасват като муха и ла*но
32
6
 
6
 
! Отговори
7 преди 13 години
Много интересно заглавие.....Само,че СЦЕНАРИЯ описан в тази статия е МОООГО Далеч от истината.Всъщност Яблокова изяжда шамар от Киркоров,а не е пребита от бой...след като го е напсувала...!!!!!Кой крив,кой правтова е.....
31
2
 
3
 
! Отговори
"Изтрещял" преди 13 години
"Изтрещяването - на всеки може да се случи", но никой няма право да удря и да осакатява някого, само защото виждате ли, той бил "изтрещял"! Като е "изтрещял", защо не е започнал примерно да блъска главата си в някоя стена, та да му мине агресивността? Този заслужава затвор, бой и да заплати баснословна сума като обезщетение!
30
7
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
ФИЛИП КИРКОРОВ Е ГОЛЯМ ТАЛАНТ И ГО ОБОЖАВАМ! МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЧИЕТО ТВОРЧЕСТВО НЕ ПОЗНАВАТЕ! А ЗА ИЗТРЕЩЯВАНЕТО -НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!
29
5
 
6
 
! Отговори
Pfff преди 13 години
ако на снимката е мирясъл не искам да си представям като се развихри какво става
28
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Извинявай, кой сравнява Киркоров с Джексън? Към него топрави този въпрос!
27
6
 
2
 
! Отговори
вили преди 13 години
Леле приятели, какъв е този ужасен Дядо Мраз. Защо защитаваш руското *** със зиби и нокти?Няма талант, не е хубава музиката дето прави, и не е никакъв руск Майкъл Джексън. Как изобщо някой се осмелява да скверни имети на Краля като ги сравнява? Нали го гледах веднъж в шоуто на Слави, как се *** с една млада *** .Абе един претенцозен въздухар. Ичеп за зеле на става от това дърво. А ти не си дядо мраз, ти си някой стар гадняр по форумите. Айде къш!
26
0
 
4
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Ти пък освен това, друго не можеш да кажеш. То е ясно в такъв случай, колко е голям умственият ти капацитет и как мислиш в такива ситуации - първосигнално и без премерен разум и конструктивна мисъл!
25
2
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Първо - не съм от руски произход, на 100 процента българин съм! Второ, не съм ми ПР, нямам и намерение да му бъда.Трето, гледал съм много по интернет, дали псува, е от делен въпрос, просто за розовата кофтачка каза някои истински неща за "журналистите", защото това съсловие е много долно! И Четвърто - възразявам срещу глупавият навик на българитеда бъдат компетентни по всички въпроси и за действията на всички хора, без да имат никаква представа за събитията, а ръководещи се от нечии писания!
24
5
 
5
 
! Отговори
Pffff преди 13 години
Дядо Мраз, Дядо Мраз ... ти си долен ... :))))
23
3
 
2
 
! Отговори
Kuk преди 13 години
Здравата е изтрещял милият.Тия нежни души са много нестабилни, а реалността е фрапираща - как да понесат това брутално грубо житие-битие.
22
3
 
0
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
Aide po-leko!Ti ili si ot ruski proizhod ili si PR-agenta na toq na snimkata!Kakvoto i ot dvete da si, moeto mnenie, e 4e tozi za chovek ne stava! Ogledai se malko iz internet, da vidish, kak psuva jurnalistite! Na takova syshtestvo, edin shut da mu biesh i v kofata! Drugo ne zasljava!
21
1
 
6
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Хм, интересно, как знаеш, дали е шпендел или не? Предполагам си спал/а с него та да знаеш! И какво значи шпендел? Явно на теб не ти харесват мъже в шапчици, а мъже в прашчици - Азисчо, предполагам е зентъра на твоята култура! Или пък пияндетата и наркомани метъли? Или вулгарните и миризливи черни рапъри? И ти не си по-различен/на от всички останали - не съди за да не бъдеш съден!
20
6
 
1
 
! Отговори
вили преди 13 години
Ти не си Дядо Мраз!! Кой да му следи творчеството и кариерата ? Има ли такова? Някой слуша ли го този изкукуригал шпендел изобщо? Веднъж го дадоха с една шапчица с висящи дантелки отстрани, та чак щях да падна от смях 3 дни. Леле..имал си бил фенове? Къде ги? Сещам се за двама от Ритон, ама и те сигурно са изкукуригали вече. доста са старички ми се вижда.
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
'Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон". ...Според заключението на медиците тя е с контузии и кръвоизливи на лявото бедро и дясното коляно, с контузия в лявата половина на долната челюст, с увреждане на шийните прешлени.'Този сигурно я е коронясал с грамофона :)
18
6
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Тоя варненско-арменски *** нали беше постъпил в психиатрия, как са го изтървали?
17
0
 
8
 
! Отговори
NNNN преди 13 години
до 13.ти пък от къде знаеш как пият руснаците?нещо си много умен и много ерудиран,от всичко разбираш.
16
2
 
11
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Баси, всеки от вас се изказва компетентно, все едно го познава лично или следи творчеството ми и кариерата му, и скандалите около него. Не мислите ли, че не е хубаво, да говорите за хора, които не познавате? Същото се отнася и за Днес БГ, половината статия е пълна с лъжи, които ъснаха наяве в хода на делото, като това, че Яблокова е имала увреждане на гръбначният стълб. Наистина, инцидент е имало, шамар също, но чак пък пребиване ... А за 5-те милиона рубли никой не пише (около 250000 лв)
15
6
 
4
 
! Отговори
пепо преди 13 години
Срещу 22 евро на час мога да го слушам.