Култовият Moby - хедлайнер на Spirit Of Burgas

Moby е една от емблемите на световната денс сцена
Обновена: 12 фев 2011 17:57 | 12 фев 2011 12:30,
41
Култовият Moby - хедлайнер на Spirit Of Burgas
Moby. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Едно от най-култовите имена на световната електронната сцена - Moby, ще бъде един от специалните участници на предстоящия Spirit Of Burgas, научи mp3.bg.
 
Организаторите все още не са разкрили какво подготвят за един от най-мащабните родни фестивали, но ние се добрахме до първото голямо име.
 
Moby е една от емблемите на световната денс сцена, като блесва още в началото на 90-те на миналия век. Той миксира почти всичко - от the Prodigy до Michael Jackson.

Още подробности

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
3
 
! Отговори
asas преди 13 години
Мoby e добре но дано не е най-голямото име на феста...
39
1
 
2
 
! Отговори
1488 преди 13 години
Поредната недоизмислица , организация на елементарно ниво иначе добри артисти , но няма да им стъпна вече !
38
1
 
4
 
! Отговори
Моби Дик преди 13 години
Ако дойде и брат му Дик да пеят в дует, ще хода да ги гледам :)
37
0
 
3
 
! Отговори
red actor преди 13 години
"световната електронната"... да бяхте членували и "сцената" за по-сигурно... :)
36
0
 
0
 
! Отговори
fsb преди 13 години
qko...
35
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 13 години
В Бургас организацията е велика по наши стандарти и много зле откъм европейски и всякакви стандарти. Който е ходил на Outlook знае какво е истински фестивал за електронна музика :)
34
1
 
6
 
! Отговори
до гицка преди 13 години
Точно така, затова например правят Love Parade по традиция в Берлин, защото е един *** и западащ град, та евентуално да му подобрят имиджа... аман от разбирачи, феста е в Бургас, защото не е във Варна, за голям летен фестивал това са двете опции, при положение че половин България и още толкова чужденци са именно на морето през лятото, а не у големото село и провинциалните метрополиси..
33
6
 
7
 
! Отговори
jj преди 13 години
кое му е добрето на феста??? виждал ли си фестивал в нормална държава? явно не, защото тогава щеше да разбереш, колко зле е откъм организация и всичко. Единственият фест в света, където не се знае кой ще свири 2 седмица преди да почне....
32
3
 
17
 
! Отговори
zhi преди 13 години
festa si e dobre.Minalata godina na prodigy beshe unikalno
31
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Моби е ок, но фестивалът е пълен ШИТ!!!!!!!!!!!!
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
lift me up :)
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как може да не знаете Моби?Аз ,дето слушам чалга харесвам две негови песни "What does my hear fell so bad" и "Let me out".
28
1
 
25
 
! Отговори
С. преди 13 години
Тая новина ми опави деня. Споделете радостта от музиката и не се занимавайте с глупости. Пловдив, Бургас и Варна са прекрасни български градове.
27
1
 
27
 
! Отговори
йесссс преди 13 години
Spirit of Burgas кърти :D а Моби е един от най-гениалните и многостранни композитори днес. ако някой не е съгласен, да чуе Extreme Ways, Bond Theme, Everytime You Touch Me, One of These Mornings, Feeling So Real и Natural Blues едно след друго... не може да не свали шапка на човек, който може да прави толкова ТОТАЛНО различни неща по толкова добър начин :)
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Spirit of Burgas FTW!!
25
4
 
33
 
! Отговори
Stenly преди 13 години
МОБИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КОМПОЗИТОРИ КОИТО НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ ПОЗНАВА ... ТОЙ Е ГЕНИЙ , ГЕНИЙ НА ЕЛЕКТРОННАТА МУЗИКА . САМО ТЕЗИ КОИТО СА СЛУШАЛИ МУЗИКАТА МУ МОГАТ ДА МЕ РАЗБЕРАТ !!!
24
5
 
15
 
! Отговори
Only BG преди 13 години
-mtv !!! Луди ли сте ?! Бургас е супер-град А Спирит-а си е Уникално събитие за България , а за сръбския еквивалент not worth omg
23
9
 
17
 
! Отговори
ергенче преди 13 години
До Патриотмного точно ти го казаха, че си комплексар! Умираш от яд, че в Пловдив няма абсолютно нищо, един тотално западащ град и злобееш, че други градове като Варна и Бургас се развиват...А наистина, в Бургас са стартирали огромни инфраструктурни проекти, улиците навсякъде са чисто нови или се ремонират, а ако реализират и проекта СуперБургас, градът ще се отвори изключително много. Успех!
22
3
 
17
 
! Отговори
Edio преди 13 години
Много съм съгласен с коментар 12. Хейтърщината от много много време се е превърнала в нарицателно за нашето племе. Което като цяло е плашещо де...Иначе за Моби нямам кой знае какво да кажа. Човека си е легенда. И, макар че не съм му луд фен, на драго сърце ще се позабавлявам на Spirita. И съм сигурен, че са останали още десетина хиляди заблудени като мене. Та с тях ще се видим на плажа в Бургас. За другите - няма старшно. Кръчмичките и без Моби ще си бачкат. Peace!
21
6
 
7
 
! Отговори
гицка преди 13 години
ако не знаеш , драги, такива събития се правят точно такива dull cities, за да им се промени имиджа към по-добро.тва се нарича events tourism