Сълзи, завист и суета на наградите на Планета

Освиркаха Галена при обявяването й за номер едно
Обновена: 24 фев 2011 16:13 | 24 фев 2011 16:13,
351

Най-добрата певица Галена в компанията на Милко Калайджиев. Снимка: Dnes.bg

За първа година чалга гигантът Пайнер премести церемонията на годишните музикални награди на телевизия Планета от зала 1 на НДК в зала Универсиада. И сбъркаха. Церемонията не бе никак бляскава, ВИП масите изглеждаха като част от ресторантски интериор и бяха бедно заредени.

Капацитетът на залата също е различен. Така едва 700 фенове станаха свидетели на вечер, изпълнена със суета, сълзи, зле прикрита завист и награждаване на принципа "да има за всеки".

Началото на шоуто бе поставено от последния трансфер на Пайнер - Кали. Певицата вдигна залата на крака с хита си „Като те почна“, но видимо се измъчваше на сцената с наложения масов дрескод - рокли и високи токове. Имидж, който е твърде далечен от нейния.

Организаторите раздадоха десетки статуетки и по този начин намалиха напрежението сред изпълнителите, но все пак се откроиха групички, които зле прикриваха недоволството си към победителите в отделните категории.

За певица на годината бе обявена Галена, напълно заслужено според показаното през 2010-та, но пък последва грозна сцена - част от публиката я освирка. В залата имаше организирани фенове на Преслава и Анелия, които се постараха да помрачат настроението на победителката.

Самата Галена си пожела поне половината от любовта на почитателите към Преслава, която през последните 4 години носеше короната на номер едно в жанра. Едрогърдата брюнетка пък от своя страна подкрепи своята приятелка на сцената, като моментът бе достоен за сюжет на сапунка. Двете най-актуални изпълнителки се просълзиха, прегръщаха се, а в края на шоуто представиха и новия си дует "Хайде, откажи ме".

Награждаването на певица номер едно бе пропуснато от Анелия, която си тръгна малко преди обявяването на номинациите. Бившата жена на Коко Динев за пореден път се размина с престижните статуетки и видимо бе разочарована. За сметка на това обаче тя бе отличена за летен хит с парчето "4 секунди".

В отбора на недоволните е и Мария, която през последните седмици на няколко пъти се изказа в медиите как нейните песни са тотални хитове, но остават недооценени на подобни церемонии.

И от трибуната, докато взимаше статуетка за дискотечен хит, отново изстреля дежурната фраза, че любовта на хората е най-важна. Идва обаче логичният въпрос на голяма част от почитателите на фолка - кога най-после ще започне да пее на живо? 

Цветелина Янева, която се радва на най-голямо внимание от страна на шефовете на Пайнер, бе определена за най-прогресиращ изпълнител на 2010. Определено изпълнителката влага много средства в похода към върха, но тя е типичен пример как непремерената амбиция изпреварва любовта на феновете.
Иначе отново демонстрира скъпи тоалети и за разлика от повечето си колежки пя наживо. 

Отново най-атрактивна на сцената бе Андреа, за която 2010-та бе най-силната й година досега. Тя получи статуетка за най-продаван албум, което си бе чиста компенсация, че бе елиминирана от номинации за певица на годината.

Трудно може да се повярва, че нейният проект е номер едно за миналата година при положение, че бе представен в края на декември. Тя обаче демонстрира непукизъм и добро настроение в компанията на Димитър Митовски, продуцент на най-успешния български филм "Мисия Лондон" и колегите си Илиян, Константин и Борис Дали.

Трио БИК грабна приза за хит на 2010-та с "Палатка", а Илиян взе най-престижната мъжка награда - изпълнител на годината.

Никога не е късно да станеш за резил. Тази максима явно е допаднала на Милко Калайджиев, който реши да се прави на тийнейджър на сцената.

За съжаление няма как да бъде българския Джъстин Бийбър. Той се качи на сцената в някаква пъстра комбинация от дрехи, с преобладаващ дънков материал. Неговата сценична партньорка Теди Александрова допълваше модния терор на дуета с многоцветно електриково подобие на пачка.

Сред големите отсъстващи бяха Камелия и Ивана, които по принцип имат немалко почитатели, но явната им липса сред наградените явно бе основателна причина да не уважат събитието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още по темата: ПайнерПреславаГалена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
2
 
0
 
! Отговори
maya преди 12 години
az ako sum edna ot po starite pevizi v payner kato maria,emilia,raina,i ako vidia che nespravedlivo davat nagrada na galena peviza na godinata,koiato e s nishto po-peviza ot men naprimer,i poveche kraka mi niama da stupi nagradite na tv planeta,ako sum na starite shte se obidia i niama da otida na nikakvi nagradi poveche,i bez tova e iasno che niakoia mlada i netalantliva shte vzema nagradite samo i samo da se zastoi v payner...tezi malini,marii,raini,mniamat li si dostoinstvo ta hodiat tam??
337
1
 
1
 
! Отговори
MAIIIAAAA преди 12 години
NA GALENA NEINIA NE ZNAM KOLKO E BOGAT ,AMA SPUKA PO SHEVOVETE GALENA DA YA NAPRYAGA S KLIPOVE I UCHASTIA.,DORI DOKATO BESHE BREMENNA,TO NE BYAHA KLIPOVE,TO NE BYAHA SNIMKI I UCHastiA,IAVNO RAZCHITA MNOGO NA NEIA KAKVI PARI SHTE DOKARA TYA VKUSGHTI DA IMAT ZA IADENE i smetki,SAMO S VAFLI NE STAva ...a tya milata iska ne iska navira se na horata da ia gledat polurazgolena,i oskudno oblechena i napudrena,bulgarina obicha tova,obicha da vijda perfektno izglejdashta kukla,a moje i da ne e talantiva!
336
29
 
0
 
! Отговори
bobo преди 12 години
andrea e nai qkata ostanalite sa kyrvi
335
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
силикон и селяндурщина,обратни ***,евтини кухи ***,звуци и ритми наподобяващи тропане на тенджери в кухня...Това е общо взето !
334
4
 
34
 
! Отговори
sande преди 12 години
Do v4era sa bili po magistralite drislite sega pevici se pravat d**a i k**vite tapi izmisleni
333
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УУУУУУУУУУУУ на чалгата и *** които се правят че пеят
332
2
 
41
 
! Отговори
nekoi преди 13 години
ама туи чалгата какво е бе че не знам хаа
331
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аз не ги слушам въобще проститутките на мафията да се надявам че ще се прави повече Българска музика.Харесвам Българския фолклор .
330
1
 
67
 
! Отговори
- преди 13 години
Голям цирк беше...По-скоро модно ревю-всички изпълнители на кръчмарски маанета разходиха по два три тоалета.То не беха жартиери,сутиени...Всеки си тръгна с награда някаква,за да няма сърдити.Впечатление ми направи,че примадоните бяха сами-без заможните си любови,чак ми стана жал за тях.Само Галена беше с Вафльо,но все пак той трябваше да присъства,понеже си е платил наградата на жена си.Какви лицемерни усмивки,какви иронични погледи...Готино купонче,особено ако си на бутилка водка!
329
1
 
65
 
! Отговори
ебаси преди 13 години
кой каза, че чалгата е клозетна музика?! тя не е никаква музика... ама не е проблема тя, а *** дето я харесват. колко елементарно парче трябва да си за да се кефиш на тая ***?! пайети, силикон, лъскавичко... ***!
328
59
 
3
 
! Отговори
До № 340 преди 13 години
Прав си брато! Оти ги слушат, а после ги плюват! Айде де! Аз, Боко Илиев Маргин ти кажувам - ДА ГИ ИЗГОНИМ тия интелектоалци, да ходят в *** Швейцария да си слушат Моцар и Моцарела, а ний да отворим вратите, да дойдат от нашата Турция наште *** бейове тука, да им танцим гюбеци, да връткаме чалгийки, а те когот си изберат от нази да го любят страстно в задний двор! Кеф, а брато?! Кеф! Да живей Азис, Устата и Ти!
327
58
 
4
 
! Отговори
Бойко Илиев Маргин преди 13 години
Да не сте посмели да плюете по фолкажийките, че ще ви... бабата! А Милко Калайджиев, тоз ТИТАН на песента, тоз Робертино Лорети, тоз сладък Азис, неповторим Доминго, Карузо и Павароти наедно, е нашата РОДНА гордост. ДА ЖИВЕЙ ТОДАР ЖИВКОВ, БОКО БОРИСОВ И МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ! АМА НАЙ-ДА ЖИВЕЙ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ И ПЕВЕЦЪТ МУ ОТ ПОЛСКИИ ТРЪМ-***!!!
326
4
 
28
 
! Отговори
FUCK YOU, CHALGA преди 13 години
Ами аз не искам да приличам например на гърците и турците! Мръсни чалгари! HEAVY METAL & ROCK END ROLL, YEAHH!!
325
66
 
4
 
! Отговори
м преди 13 години
И гледам пак че тука са писали некои надувковци. Като не ви харесва чалгата, не я слушайте бе! И аз не харесвам метал, рок и естрада и не ги слушам, както и не следя новините покрай тях,нито пък чета статии за тях. Кво мърморите толкова, а като пойните отивате и хвърляте гюбеци по клубове! Ай сиктир! Отдавна не е правилно да се нарича и чалга. Музиката премина към съвсем нов жанр. Не гледам да има нещо подобно на радка пиратка и т.н.
324
46
 
5
 
! Отговори
м преди 13 години
А бе Милко не е облечен чак толкова лошо. Кво толкова че е със спортно-елегантен костюм?! По-добре ли е на Андреа сценичните тоалети дето приличат на омъкани кокошки и ***? Галенчето извади няколко хита ама чак за певица на годината да я избират...цъ! Всичко е нагласено както винаги.
323
3
 
61
 
! Отговори
горгона преди 13 години
Леле мале! Тия дропли, наботексани, насиликончени, разлигавени като саламандри, със *** като казани, с одежди като клошари ли ги показвате за "най-добри"? Ега ти естететиката, ега ти вкуса!
322
2
 
62
 
! Отговори
3333 преди 13 години
Интересно до кога, в Бг ще се налага, музика - наречена чалга? Има някакъв еднообразен ритъм и всичко останало е просто ужасно! Тази музика възпитава в арогантност и простащина - жалко за младите хора, на които им е предоставено всичко това, жалко за обществото ни, което приема и се радва на това! Често се питаме, защо българите са на това ниво, ами послушайте музиката и ще отгатнете, какво се крие в мислите и чуствата на един народ!
321
66
 
7
 
! Отговори
Гери преди 13 години
Преслава е явление в попфолка. Нейните успехи се дължат на талант, труд и собствени средства. Тя не разчита на чуждите милиони, било то на яки бизнесмени или политици.
320
45
 
3
 
! Отговори
Чочо преди 13 години
Според мен виновн за резила е Митко Пайнера и обкръжение. Когато са вземали пари от Галин и са обещавали награда е трябвало да съобразят всякакви ситуации. Те много добре знаят настроенията на феновете по клубове, форуми и други участия. Можели са да запазят достойнството на всички певици, но апетита е голямо зло.
319
4
 
67
 
! Отговори
до 332 преди 13 години
Да,бе...любов,секс...ама ако дъщеря ти е 12-годишна май това става проблем,не мислиш ли? а освен за секс се пее за пари,коли,жени...абе жалка,пошла работа !